Płatność PayPal - problem

Witam. Chciałem zakupić klucz do gry na stronie cdkeys. Założyłem konto, wybrałem grę w sklepie i nacisnąłem PayPal. Wyskoczyło nowe okno z opcją: zalogowania lub jako gość. Nie mam konta wiec wybrałem jako gość. Wypełniam wszystkie dane: nr karty, adres, tel, email i zaznaczyłem opcję NIE, dziękuję (pytanie o stworzenie konta). Potem naciskam Kontynuuj i wyskakuje białe okienko z napisem PayPal i krzyżykiem do wyłączenia.
Mam przeglądarkę Chrome i antywirus Eset - może one coś blokują?

ale sobie komplikujesz. mogę się mylić ale paypal nie ma czegoś takiego jak płatność jako gość, by korzystać z paypal musisz założyć konto i powiązać kartę/konto bankowe inaczej nie da się płacić, a skoro i tak płacisz kartą to po prostu bezpośrednio na stronie cdkeys zapłać kartą. Wybierz grę, kliknij buy now i wybierz płatność kartą zamiast paypal i w kilka sekund masz klucz na mailu.

Wybieram Buy Now. Pojawia się okienko z View Cart, Secure Checkout, PayPal. Co mam wybrać? Jak wybiorę PayPal. Potem zapłać kartą kredytową i otwiera się okienko, że płatność jako gość. To ta sama droga co wcześniej próbowałem. Po wypełnieniu wszystkich danych i naciśnięcia kontynuuj pojawia się białe okienko na połowę strony, czekam i nic.

skoro nie masz konta paypal to go nie wybieraj bo tak będzie w kółko. Gra>buy now>secure checkout>continue as guest wypełniasz billing information a po prawej pay by card with checkout .com a NIE paypal, podajesz numer kart itd i place order, to wszystko.

Ok, dziękuję. Udało się.