Play - 25gr za min 8gr za sms?

siemanko mam pytanko :wink:

Kupiłem sobie dzisiaj starter z play za 9zł

za rozmowe mam 49gr a za sms 15gr.

w reklamie i na starterze pisze że min. od 25gr a sms od 8gr.

Jeżeli pisze od to pewnie trzeba cos aktywować albo być jak w taktaku minimum 4 miesiace zeby aktywowac happy taniej. Moje pytanie jest bardzo proste.

Co mam zrobić żeby mieć 25gr za min i 8 gr z sms :wink:

http://web.playmobile.pl/opencms/export/pl/telefony/ i kliknij na reklamę " niskie ceny dla wszystkich"

no spoko tylko jest jeden problem :wink: ja tam jakoś nie widze zadnej informacji :wink: o tym co mam zrobić żeby mieć tańsze opłaty może mi odrazu powiesz co mam zrobic?

Mi się wydaje, że to jedynie zabieg marketingowy :slight_smile: Jeśli doładujesz konto za 150 złoty, to drugie 150 złoty dostajesz w prezencie i wówczas wychodzi na to jakbyś miał 25 gr za minutę i 8 groszy za sms :slight_smile:

w abonamencie masz min. 25gr a sms 8gr.

a jak myślicie czy play wprowadzi jakieś promocje np.

pakiet 100sms albo 200sms (darmowych) za jakąś opłatą. Tak jest w erze

wysyła się za 6 zł smsa i ma sie 600 darmowych smsów do ery…(szkoda że nie do wszystkich)

To zależy od kwoty doładowania lub abonamentu. Im wyższy abo/doładowanie tym taniej.

Wszystko zależy od wyników sieci PLAY, tego co zademonstruje konkurencja i jeszcze kilku czynników. W najbliższym czasie nie licz na to.

a to nie jest tak, ze jak doladujesz za 150 zl to masz taka stawke?

już chyba wiem o co chodzi :wink: jak się doładuje za 150zł to dostaje się 150 zł darmowe i wtedy pieniądze zostają czerpane z konta i z konta promocyjnego czyli tych 150zł które otrzymałem gratis przy doładowaniu, i z tąd jest w reklamie od :wink: ja bede doładowywał 25zł a może 50zł i wtedy bede dzwonił za jakieś 40gr a sms za jakies 12-13 hehe już łapie im wyższe doładowanie tym mniej płace :wink: