PLAY NEXT – cała oferta w jednej apce

Play:
Wygoda abonamentu, wolność oferty na kartę
50GB
nielimitowane SMS i MMS
nielimitowane rozmowy
pakiet UE

Czytaj więcej: https://next.play.pl

50 GiB za ile 45 zł w T-Mobile masz bez limitu za 80 ZŁ w Play znowu masz 100 Gib za 60 ZŁ w abonamencie

Umiemy porównywać oferty, w tej aplikacji gra idzie o “innowacyjność”…czujesz już ten niuans, czy jeszcze nie bardzo?

1 polubienie

Czuję, aż po oczach drapie :stuck_out_tongue:

Jak się chcemy czepiać to masz tu literówkę :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Sam ją znajdź :stuck_out_tongue:

Oferta wygląda całkiem fajnie… ale to Play.

I czemu nie nazwali tego nową ofertą na kartę? Przecież to ewidentnie jest oferta na kartę tylko zrobiona w końcu nowocześnie, w stylu Mobile Vikings czy Virgin. Z drugiej strony upitolenie wszystkiego i wsadzenie tego do jednej aplikacji znając dotychczasowe dokonania dużych operatorów w tym zakresie… to się może skończyć masakrą.

Na polskim rynku, z takim modelem oferty opartej na subskrypcji + aplikacja mobilna + karta płatnicza, działał tylko wirtualny operator Folx, który w pierwszej połowie lipca 2018 roku, zakończył działalność.

A w przypadku Play, jak zwykle czas pokaże, może jednak wypali jak spadnie wysokość opłaty

Wypali cały PLAY. Ja nadal czekam na decyzje Urzędu konsumentów i kto bierze PLAY-a T-Mobile czy Orange :stuck_out_tongue:

Gdzie znajdziemy oficjalne źródło tej informacji?
Komunikat giełdowy?

TELEPOLIS o tym pisało w wakacje tego roku.

O czym ten portal pisał, o czym?
Konkretnie?!
O zamiarze zbycia pakietu większościowego przez Spółkę Play Communications S.A, na rzecz jednej z wskazanych przez Ciebie firm?
A sama “transakcja” ma już tak zaawansowany etap, że jest rozpatrywana w kierunku wyrażenia zgody przez Prezesa Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów, na płaszczyźnie koncentracji?!

Małe “m” i małe “p” nazw sieci? Ale tego nie nazywa się chyba literówką…

A i jeszcze błąd techniczny nietechnicznych/nietechnologicznych z “G bieżącymi” zamiast GB lub GiB :joy:, :rofl:.

Spokojnie bo po puścisz :stuck_out_tongue:

Ja tylko pogrubione przeczytałem wtedy, w szczegóły nie wnikałem.

Smacznego :slight_smile:

Powinno być “popuścisz” :slight_smile:

1 polubienie

To wychodzi na to, że MacOS 10.14 ma kijowy słownik włącznie z ortografią bo razem podkreślał, a oddzielnie nie.

Nigdy więcej Play… Masakra mają z działaniem LTE ! Pomęczę się jeszcze trochę z nimi i paapaaa.

http://www.lovethispic.com/uploaded_images/98351-Beach-Please.jpg

Neostrada do 10 Mbit (cry)
Oferta tylko SIM (płatne tylko MMSy - 0,40 PLN, albo pakiet za 10 PLN extra)