Play Station 3 czy Xbox 360?

i tak najlepsza zabawa jest z Nintendo Wii oczywisćie do grania z przyjaciółmi

co do x360 to podobno jest strasznie awaryjna :slight_smile:

knapik być może rozdzielczość wyższa, ale x360 ma lepszą kartę graficzną. I o to mi chodziło :stuck_out_tongue:

Co do Wii to odpada ponieważ jest gorsze od PS3 i X360.

gorsze ? mogłbyś to uzasadnić? w czym jest gorsze ? jest najbardziej innowacyjne ze wszystkich nowych konsol

http://www.youtube.com/watch?v=MFoyp71xw3w i co byś wybrał ? Wrooom Wrooom :]

Ponieważ wcześniej trochę poczytałem o Wii i jakoś mnie nie przekonał.

jesli zamierzasz kupywać do tego telewizor lcd w wyższej półki (FullHD) to weź ps3

x360 ma tą zaletę że jest na niego bardzo dużo gier w rozsądnych cenach pojawiają sie wersje zlokalizowane PL chociażby viva piniata są jedak problemy z awaryjnością ponoć sięgające 30 % jednak warto zaczekać na wersje 65nm i obniżke cen :stuck_out_tongue:

Mam zamiar, ale z tego to czytałem, że jest potrzebny jakiś kabel ile może kosztować ?

sam TV kosztuje ponad 6tyś a ty sie pytasz o kabel HDMI za ok 100zł

chociaż na allegro są też “markowe”^^ za 15zł :smiley:

lol, w jakiej grze, tylko proszę nie GoW (omg to że PS3 nie dostalo GoW to nie znaczy że ma gorsza grafe), po przedwczorajszym E3 jestem pewien która konsola jest mocniejsza.

Jak co to:

GT5 vs Real Life

http://www.ps3site.pl/ps3-news/real-lif … #more-3361

No i reszta ekipy czyt. KillZone2, Raczet, Uncharted, HS itd…

O co ci chodzi z bluray? Co do gier z ps1 ps2 to jak sobie to wyobrażasz, przeciez wiadomo jak gra w sd wyglada na lcd, chociaż upscaling w ps3 niszczy wszystko, gry z ps2 w fullhd (mniam :-P)

Bo tak? Może jakieś konkrety?

edit:

A Ps2 nikt się o to nie czepiał, i tak ci którzy chcieli wycisnęli to co chcieli.

Co do ramu to ps3 ma (256mb 600mhz i 256mb 3.2Ghz, x360 ma 512mb 600mb mhz, no chyba że chodzi ci o to ile zabiera system, w przypadku ps3 to na prawdę dużo ale ma się to zmienić, pominę to że gry teraz prezentują się wspaniale to co dopiero po zmniejszeniu ilości ramu zabieranej przez system)

ps3fanboy :lol:

Jeśli masz dużo kasy to kupuj Play Station 3 (bo lepsza), a jak nie to XBox 360 (też dobra).

Serpentens5 :x podałbyś chociaż jakieś argumenty…

Niech autor topika napisze, na co się zdecydował :wink:

Na PS 3 ;] ponieważ konsola ogólnie jak dla mnie jest lepsza od X360.

Pod koniec wakacji zakupuje konsolę i zobaczę czy było warto.