Play Station 3 czy Xbox 360?

Witam

Nie wiem którą konsolę wybrać PS 3 lub Xbox 360.Na początku byłem przekonany do PS3, ale jak poczytałem o Xbox też mi się spodobał i teraz nie wiem co wybrać :frowning: .

Pozdrawiam

zdecydowanie ps3 ,lepsze gry mocniejszy sprzet,lepsza grafika ,playstationod zawsez bylo najlepsza konsola i jest nadal bez zastanowienia bral bym ps3

PS2 jest lepszy. :wink:

m. in. obsługuje płyty Blu-Ray, ma lepszą kartę graf, więcej ram.

Chyba PS3 :P.

Też właśnie tak myślę, ale jak poczytałem o xbox to też dużo osób go wychwala.

no to niech sobie wychwalaja kupili scierwo i teraz namwaiaja innych z zadrosci i ze zlosci na samych siebie,PS3 jest o wiele lepsze

z PS3 zaczekaj jak co do obniżek, będą niedługo, a sporo luda psiaczy bo Xbox lubi się zepsuć…

dokladnie witos dokladnie ,pan witkacy ma racje

A czy jak kupię PS3 w Szkocji to będzie jakaś różnica niż w Polsce ?

Co do Xbox to jeszcze jest więcej gier i są tańsze niż na PS3

no i co z tego ze ma wiecej gier ? wiecej gier ma narazie bo jest dluzej na rynku ,chyba logiczne ? gry sa tansze bo sa gorsze i starsze

Za X-shitem przemawia tylko to że dodatki do GTA4 wyjdą prawdopodobnie tylko na niego. Jeśli nie jesteś fanem tej gry to bierz PS3.

Nie jestem posiadaczem żadnej z konsole więc proszę mnie nie oskarżać o subiektywizm. Jak na razie, PS3 jest troche lepsze od xBOX pod względem grafiki. Jeśli chodzi o grywalność, to na xbox jest cała masa potwornie grywalnych tytułów. Chociażby Viva Pinata. PS3 oraz gry kosztują dużo więcej.

A po pewnym czasie wyjdą na PS3 i to pewnie inne.

Ja bym czekał do gwiazdki i bez wahania brał PS3. To co się dzieje z tą konsolą na E3 mówi samo za siebie. Ta konsola znowu zarządzi!

Właśnie to co na E3 się dzieje to mnie przekonało.Porównałem trailery z PS3 i Xbox 360 i PS3 wypad lepiej.

Odsyłam do newsa na onecie

właśnie że lepsza grafika jest na XBOXsie360 a nie PS3

jedynie PS3 ma lepszy proc i ma blu-ray a i rogrywki internetowe są lepsze, a reszta to bardziej Xboxa, lepsza grafa, więcej Ramu, jest na niego dużo gier, są lepsze niż na PS3, no i są 2x tańsze niż na dziecko sony

Oczywiście, że x360 ma lepszą grafikę. PS3 ma bardzo skomplikowany procesor, przez co gry będą o wiele trudniejsze do napisania - wyższa cena. Ramu więcej ma x360.

Microsoft wykupuje exclusivy zarezerwowane dla Sony, czyli dużo kontynuacji z PS2 ukaże się również na x360.

Obydwie konsolki są super, ale ja jednak wziąłbym x360. Również przez cenę :wink:

Pax, Igorenek

Hahahahaha od kiedy hd ready (xbox) jest lepsze od FULL HD? (PS3) Lol

Takich głupot to ja dawno nie czytałem.

Najważniejsze argumenty za PS3 - bezłpatna gra w sieci (xbox ma płatną) & Full HD & bezłgłośna praca (xbox pracuje jak traktor) & lepsze parametry.

Staroci sie nie kupuje, a xbox jak narazie jest daleko w tyle.

to se idź zobacz podzespoły obu konsol i zobacz jedynie że proc lepszy w PS3 ale i tak wszystkich rdzeni nie wykorzystuje i ciekawe jakie lepsze parametry jak coś o tylko proc chyba

i tak na blu-ray gry z PS1 i PS2 na PS3 wygladaja o kilkakrotnie gorzej niż w starszych konsolach

Napisałem Ci powyżej czemu PS3 jest lepszy, nie zachowuj się jak troll czy internetowy marketer, czy hater, bo to i tak nie zmieni faktu ze PS3 jest najlepsza aktualnie konsolą na świecie. Z faktami sie nie dyskutuje.

A powyższym postem udowodniłeś ze nie jesteś partnerem dla mnie w tej dyskusji i nie masz pojęcia za bardzo o temacie. :?

PS3 jest zdecydowanie lepsze od xboxa 360, bo oprócz lepszego procesora ma też lepszy układ graficzny (przynajmniej moim zdaniem) a poza tym na ps3 wyjdzie Final Fantasy XIII i masa jRPG (bo to w koncu japońska konsola) a to dla mnie największy plus…