Witam
Nie wiem którą konsolę wybrać PS 3 lub Xbox 360.Na początku byłem przekonany do PS3, ale jak poczytałem o Xbox też mi się spodobał i teraz nie wiem co wybrać .
Pozdrawiam
Witam
Nie wiem którą konsolę wybrać PS 3 lub Xbox 360.Na początku byłem przekonany do PS3, ale jak poczytałem o Xbox też mi się spodobał i teraz nie wiem co wybrać .
Pozdrawiam
zdecydowanie ps3 ,lepsze gry mocniejszy sprzet,lepsza grafika ,playstationod zawsez bylo najlepsza konsola i jest nadal bez zastanowienia bral bym ps3
PS2 jest lepszy.
m. in. obsługuje płyty Blu-Ray, ma lepszą kartę graf, więcej ram.
Chyba PS3 :P.
Też właśnie tak myślę, ale jak poczytałem o xbox to też dużo osób go wychwala.
no to niech sobie wychwalaja kupili scierwo i teraz namwaiaja innych z zadrosci i ze zlosci na samych siebie,PS3 jest o wiele lepsze
z PS3 zaczekaj jak co do obniżek, będą niedługo, a sporo luda psiaczy bo Xbox lubi się zepsuć…
dokladnie witos dokladnie ,pan witkacy ma racje
A czy jak kupię PS3 w Szkocji to będzie jakaś różnica niż w Polsce ?
Co do Xbox to jeszcze jest więcej gier i są tańsze niż na PS3
no i co z tego ze ma wiecej gier ? wiecej gier ma narazie bo jest dluzej na rynku ,chyba logiczne ? gry sa tansze bo sa gorsze i starsze
Za X-shitem przemawia tylko to że dodatki do GTA4 wyjdą prawdopodobnie tylko na niego. Jeśli nie jesteś fanem tej gry to bierz PS3.
Nie jestem posiadaczem żadnej z konsole więc proszę mnie nie oskarżać o subiektywizm. Jak na razie, PS3 jest troche lepsze od xBOX pod względem grafiki. Jeśli chodzi o grywalność, to na xbox jest cała masa potwornie grywalnych tytułów. Chociażby Viva Pinata. PS3 oraz gry kosztują dużo więcej.
A po pewnym czasie wyjdą na PS3 i to pewnie inne.
Ja bym czekał do gwiazdki i bez wahania brał PS3. To co się dzieje z tą konsolą na E3 mówi samo za siebie. Ta konsola znowu zarządzi!
Właśnie to co na E3 się dzieje to mnie przekonało.Porównałem trailery z PS3 i Xbox 360 i PS3 wypad lepiej.
właśnie że lepsza grafika jest na XBOXsie360 a nie PS3
jedynie PS3 ma lepszy proc i ma blu-ray a i rogrywki internetowe są lepsze, a reszta to bardziej Xboxa, lepsza grafa, więcej Ramu, jest na niego dużo gier, są lepsze niż na PS3, no i są 2x tańsze niż na dziecko sony
Oczywiście, że x360 ma lepszą grafikę. PS3 ma bardzo skomplikowany procesor, przez co gry będą o wiele trudniejsze do napisania - wyższa cena. Ramu więcej ma x360.
Microsoft wykupuje exclusivy zarezerwowane dla Sony, czyli dużo kontynuacji z PS2 ukaże się również na x360.
Obydwie konsolki są super, ale ja jednak wziąłbym x360. Również przez cenę
Pax, Igorenek
Hahahahaha od kiedy hd ready (xbox) jest lepsze od FULL HD? (PS3) Lol
Takich głupot to ja dawno nie czytałem.
Najważniejsze argumenty za PS3 - bezłpatna gra w sieci (xbox ma płatną) & Full HD & bezłgłośna praca (xbox pracuje jak traktor) & lepsze parametry.
Staroci sie nie kupuje, a xbox jak narazie jest daleko w tyle.
to se idź zobacz podzespoły obu konsol i zobacz jedynie że proc lepszy w PS3 ale i tak wszystkich rdzeni nie wykorzystuje i ciekawe jakie lepsze parametry jak coś o tylko proc chyba
i tak na blu-ray gry z PS1 i PS2 na PS3 wygladaja o kilkakrotnie gorzej niż w starszych konsolach
Napisałem Ci powyżej czemu PS3 jest lepszy, nie zachowuj się jak troll czy internetowy marketer, czy hater, bo to i tak nie zmieni faktu ze PS3 jest najlepsza aktualnie konsolą na świecie. Z faktami sie nie dyskutuje.
A powyższym postem udowodniłeś ze nie jesteś partnerem dla mnie w tej dyskusji i nie masz pojęcia za bardzo o temacie. :?
PS3 jest zdecydowanie lepsze od xboxa 360, bo oprócz lepszego procesora ma też lepszy układ graficzny (przynajmniej moim zdaniem) a poza tym na ps3 wyjdzie Final Fantasy XIII i masa jRPG (bo to w koncu japońska konsola) a to dla mnie największy plus…