Przesiadłem się na nowy PC (warto tu nadmienić iż serwis nadał inną nazwę dyskowi,nowy dysk niż była wcześniej na starym PC).
Teraz nie wiem czy to jest wina tego czy windowsa 11.
Błąd następujący : " Nie można odtworzyć nazwa piosenki,ponieważ nie możemy teraz uzyskać dostępu do Twojego magazynu. Poczekaj chwilę, a następnie spróbuj ponownie. 0x80070003 wyślij opinię"
z tego co mi tam gościu używając google translate napisał że muszę niby od nowa robić playlistę „bo nowa ścieżka”
Nie da się przypadkiem zmienić jakoś ścieżki tak żeby do działało?
Może nie mieć poprawnej ścieżki w playliście przez tą nową nazwę.Tą playlistę trzeba zrobić od nowa i zobaczyć czy pliki są dostępne przez sam serwis.Ewentualnie można wyedytować playlistę i dać dobre ścieżki dostępu jeśli się da.Playlista ma zapisane stare ścieżki.Nawet nowy PC mógł nadać.W systemie nie może być dwóch dysków C i on przypisuje pod pierwszą wolną literę.Jeśli nie masz napędu CD może być to D:.
Sprawdź czy istnieje partycja D, z katalogiem RAFAŁ → Muzyka → INNE.
Jak nie to do pola „znajdź” skopiuj wszystko do ostatniego wstecznego ukośnika (\);
a w polu „zamień na” podaj nową literę partycji i budowę ścieżki na muzę.
Parę rzeczy można zrobić. Można jeszcze np. całą muzykę przegrać tam, gdzie była, czyli na dysk „D” (jeśli taki istnieje, a jak nie, to pewnie można taki stworzyć) do katalogu Rafał\Muzyka\ (D:\rafał\muzyka\) tak, aby ścieżka się zgadzała.