Pierwsza linijka uruchamia mi serwer, a druga włącza przeglądarkę z adresem localhost. Niestety często jest tak, że przeglądarka włączy się szybciej niż uruchomi serwer. Nie znam za bardzo poleceń, więc pytam tutaj. Próbowałem dodać /wait, ale to nie działa, bo z tego co doczytałem to w tym przypadku chrome uruchomi się dopiero, jeśli zamknę webserva.
Może można dodać jakieś opóźnienie w wykonaniu drugiego startu? powiedzmy 5 sekund?
I wszystko działa, ale jest problem natury kosmetycznej Robię pierwszy raz taki plik więc przepraszam za być może głupie pytania. Czy jest możliwość, aby program zadziałał w tle bez wyświetlania tego czarnego okienka konsoli?
Nie jestem zadowolony z tego, że okienko cmd się nie zamyka (zamyka się dopiero po wyłączeniu programu; a @echo off nic nie daje) oraz z tego, że proces programu uruchamia się dopiero 8s po uruchomieniu usługi. Timeout to min 13s dlatego, że mniej oznacza błąd programu, ale też tego nie rozumiem dlaczego trzeba tyle czekać. Sam program również uruchamia się 8s ale przecież jego proces mógłby się włączyć od razu po włączeniu usługi a usługa zatrzymać nawet zanim program zdążyłby się uruchomić do końca.