Pliki .tmp w folderze Temp

Witam wszystkich, właśnie przesiadłem się na nowy sprzęt na którym mam Win7 Ultimate. Mam problem z plikami tymczasowymi podczas ściągania jdownloaderem, mianowicie, chcąc ściągnąć 2 obrazy iso wesela mojego kolegi ( 1. iso 8.7 Gb 2 iso 6.4 Gb), po jakimś czasie zapycha mi się folder temp i system się zawiesza. Przed ściąganiem partycja C ma rozmiary 8,47Gb wolnych z 24,3 Gb, w trakcie ściągania ilość wolnego miejsca spada do ok. 200-100Mb wolnych i zaczynają się zwiechy, wtedy muszę zrestartować kompa, usunąć pliki z temp-a i ściągać raz jeszcze. Trochę to denerwujące. Jest jakiś sposób na to, żeby system nie tworzył tych plików tymczasowych?

Pozdrawiam.

Możesz zmienić ściężkę plików tymczasowych na czas ściągania na inną partycję, tam gdzie masz więcej miejsca.

win-przeniesienie-folderu-temp-t394989.html

Jakieś to rozwiązanie jest, ale bardziej mi chodzi o wyłączenie tworzenie tych plików tymczasowych.

No nie bardzo to możesz wyłączyć, bo wszak program musi gdzieś zapisywać pobierane dane (również te tymczasowe). Musisz zrobić jak radzi Cyba91.

Spróbuj w Jdownloaderze ustawić w Pobieranie i sieć Folder pobierania np na dysk D(czy jak tam masz), Usuń zakończone pliki - natychmiast. Jeśli plik istnieje -pomiń.W rozszerzenia JUnrar zaznacz/ wybierz ścieżkę do wypakowywania tą co folder pobierania,zaznacz usuwanie archiwów po udanym wypakowaniu.