No wiesz, u mnie za oknem jest ulica i park. U teściowej za oknem pole. U siostry też ulica i pole. A u Ciebie co, dwór??? Królewicz widzę …
Ja za domem moge z “małym” w lecie an wierzchu latac, nie maszans, żeby ktoś zobaczył. Teraz troche nie bardoz bo umarźnie
To róz posladki i idz gdzies dalej kawałem dalej od drogi każde wyjście an dwór dobrze robi jak forum wkurza
Ale weź pisz po polsku…
I nie po polsku i nieładnie…
To gwara lubelska
jooo, szajsen fafluchten banditen. A ponoć mieli nas “odniemczyć” kurna twa a jo ostatnio widzioł jak ino jedna dziewka na Śląsku w TV normalnie po nemecku zapitalała…
To w końcu my Polaki czy nie?
A śląski to nie je niemiecki??
Będzie jak zaczną po tej stronie Odry płacić tyle ile jest ale w € wtedy będą już nemcy…
nie je
Mi to rybka, moga szprechac i po Turecku i Arabsku, aby wiekszymi złodziejami jak niemcy nie byli.
■■■■, sobie wypraszam! Jeszcze w życiu nikogo nie okradłam!
Zawsze musi być pierwszy raz to je jak z seksem
spoko, ale nie z tym
znaczy z “kradziejstwem”.
Dziewictwo tez ukraść można Szczególnie w tej epoce w jakiej żyjemy.
Nie wiem, nie posiadam. Już Skradzione dawno temu
To co sie chwalisz?? Ukradł sprzedał na Allegro
Gorzej jak na eBAyu za Euro
To tak jak na TVN w Szpitalu z 500+ dziewczyna “Drugie dziecko to bedzie tysiak na czysto”
- Biznes is life
Śmichy hihy, ale z tym 500+ to makabra jakaś. Ostatnio słyszałam tekst, że gość ma robotę dobrze płatną do końca życia… bo machnie swojej babce jeszcze parę dzieciaków, a państwo ich będzie utrzymywało. A mają już szóstkę… ona nie pracuje, on chleje jak durny i ją naparza, że fioletowa łazi. Patologia taka miejscowa. I tak ją pompuje tylko tymi dzieciakami… co rok to następne.
Jeszcze ona zyje?? Może mało śmieszne, ale ona już chyba przy porodzie naturalnie znieczulona.
Ledwie. Widziałam ją na ulicy kiedyś… szoking max! Wrak człowieka, a babeczka może z 30 lat ma. Albo i mniej.
Ona ma coś z głową czy tylko udaje?? Dlaczego od niego nie spada przeciez on gorszy od zwierzecia.
Iś auch - szajse!!!
ale u niemców zawsze mi wmawiali że heute gestohlen morgen in polen
A z tym 500+ to cicho już bądźcie bo jak się Araby doczytają to zobaczycie co będzie… kuna mać!
Teraz sobie wyobraźcie jakiegoś Araba co ma 5 żon + na każdą po 10 dzieciaka.
Ile wtedy 500+ by było?
5 x 9 x 500zł ???