Widać, że słowo kultura jest ci całkowicie obce.
To nie tak! Na zachodzie po prostu liczy się prostolinijność i nie zawijanie w sreberka.
Jeżeli dla ciebie takie teksty są tożsame z prostolinijnością to nie mam więcej pytań.
Zachowujesz się jak byś dopiero polskiego się uczył. A co to za różnica dostać ujów na ulicy a na forum?
Na ulicy jeden drugiego je i to non stop a na forum mówią że to be, be, fuj???
Ludzie. Polaka i polszczyzny nikt nie zmieni. Do tego trzeba się przyzwyczaić i nie rzeźbić fosia o byle co.
Nie to bym był jakiś “element” co bluzga wszystko i wszystkich lecz mam gumowe ucho od którego wszystko co złe się odbija. Lata praktyki z Polakami w Polsce. Idzie się przyzwyczaić - serio
a potem to człowiek już nawet uwagi nie zwraca - no bo po co?
A Polak 5-ciu żon nie może miec po ślubie cywilnym, albo na świecie i kazdej 10 zrobić i obywatelstwo polskie i lezy 4 ma literami a Kaczynski płaci Czasami mam wrazenie, ze totalnie tego nie przemyśleli.
Jak Ci Kaczyński zapłaci to mnie normalnie …
Pomysl troche za nim odpiszesz
500+ to płacenie za robienie dzieci
Na forum DP takie słownictwo nigdy nie było mile widziane, widzę jednak, że kilku świeżaków chce wprowadzić własne zasady.
Jakbys posta nie nabił to byś sie posikał co??
I tu też Milicja???
Co Ty chcesz od tego forum?
I od spokojnych, kulturalnych ludzi???
Zerknij tu i przestań szukać dziury w całym!
http://megawkurw.pl/
On sika dopiero wtedy gdy NABIJA. Mówią że jest wtedy fajniej bo jest cieplej…
Ja myślał że Kaczka coś od siebie ma płacić i nie uznałem że płaci bo tak naprawdę płacimy my wszyscy …
Dobry numer będzie dopiero wtedy gdy przy następnych wyborach wygra PO i powie do narodu: to teraz już 500+ nie będzie bo nas na to nie stać. I wtedy co? Zęby w ścianę… ha ha
Przecie te 500+ to wał stulecia będzie!!! Oni się ugadali! Wszyscy!!! Jedni wprowadzą - drudzy zabiorą! Na 4,5 lat stać nas by płacić ale nie na 10,15,20!! Za 5lat 500+ zniknie i zostanie nam masa nowych polaków na których tatusie zapitalać będą musiały! I wtedy 500+ się wróci …
Nie. Wtedy sekta i wyjdzie na ulicyz pałami i tasakami i wkoncu pozamiata, a uchodzcy pomoga z mila checia chociaz nie bedzie ich obchodizlo za co i po co. Ale ubaw bedzie po pachy.
Nie odparady mówia, że ciepłą uryna na żoładek najlepsza
Ja wolę ciepłe piwo…
Zkwituje to tym
Stawiam dyche, że hicior stulecia
Araby maj Dear to mają toto w d… ubaju.
Ej czyżbym wyczuwała zazdrość?
A Ty czego szczekasz? Jeśli Tobie pasuje, gdy cię zwą złodziejem, to go ahead… proszę bardzo.
Mi to całe obrzygiwanie mojej narodowości jak się komu widzi, jednak nie pasuje i mam prawo się wkrowić.
Jak również napisać wprost: a weź się facet odpier…
I tyle.