@MartinaNeumayer Jeśli nie przestaniesz przeklinać na forum, Twoje konto zostanie zablokowane.
Teraz już wiecie dlaczego nie tęsknimy za chatem !
Ło matko Błoska… Polazłem na Sułtankę Kosem a tu normalnie afera na forum Ludu mój, spokojnie. Po co od razu falki sobie rwać. Martina, schade nerven. Niemiec dla polaka zawsze wrogiem będzie. Zawsze dopóki komuniści w Polsce nie poumierają. Niestety. Ja tam rozumiem że była wojna, był Adaś Hitler, trochu świata powybijał no ale … to było lata temu i nie bardzo dziś na miejscu jest to że nasze władze ciągle wałkują ten temat i ciągle szukają winnych nawet u tych niewinnych bo co tam odpowiedzialny jest dziś młody Niemiec jeśli chodzi o przeszłość? Nic, ale tego te du**** sku*** z Rządu nie dadzą sobie wytłumaczyć i będą wałkować ten temat póki sami nie padną szukając przy okazji sztucznej zadymy i sztucznych roszczeń za Odrą. Dzięki temu nadal szerzymy nienawiść do Niemców ale tylko wtedy gdy nie jedziemy tam do pracy
Taka Polska mentalność
Ależ Tomku ona nie klnie, tylko wyraża swoją ekspresję:
Wydzieliłem, bo to naprawdę już przekroczyło pewne granice.
Plus kilka sensownych postów, ale one były w odpowiedzi na te wydzielone.
Co za psychol usunał mój post z wyjasnieniem co to EDGE??
To było jakieś sprzątanie? Nawet nie zauważyłem. Garoz - nie cofaj się w czasie - będziesz spokojniejszy
Ale jak ja nie znosze cenzury jak u Putina to nie wyobrazasz sobie.
Ponoć coś tu z automatu hula ale ile w tym prawdy to nie wiem. Może robot wypitolił post do kosza bo oflagowano go zbyt wiele razy??
Sądzisz że adminy rączki maczały?
Tutaj na DP to i tak adminy jadą na konkretnym nerwosolu. W szoku jestem!
Na elektrodzie w tym samym czasie miał bym już 3 konta a na każdym po 5 warnów i banana. Naprawdę!
Normalnie szacun za wytrzymałość.
Dystans do siebie i do życia to wielka filozofia, a odróznienie spamu od żartów jeszcze wieksza dlatego popisac i pożartowac przyzwoicie nie wielu potrafi, a admini czy modearatorzy po 5 raportach wola banowac niz sie wkurzac raportami.
Wszystko mi jedno. Ważne że Gulsona i Anubisa tutaj nie ma
Po grzyba??
Ale burdelnik wykręciłem !!
Garoz, mi się teraz normalnie jakiś NIOBEL należy! Cenzurę zdjąłem… paczaj no…
Ale o co kaman??
Admin z kosza wszystko wrzucił nazad w wątek … tylko że jak się to czyta teraz od góry do dołu to faktycznie trza nerwosol łyknąć… he he
Nerwosol ma dystans do siebie nie pomoze, moze miec wrecz skutek uboczny i bedzie po monitorze Life is brutal.
U mnie to by był chyba jedyny sposób na zmianę monitora… Nawet się zastanowię a lubej jak wróci z roboty powiem że spadł i nowy mi potrzeba … no właśnie, po co później słuchać pisków że się $$$ rozpitala na niepotrzebne.
A swoją droga to ja właśnie miałem na C# siedzieć…
To ona daje sie tak wkrecac??