Kolejny problem, tym razem z FF. Może i mały ale bardzo irytujący - Mam otwarte karty:
potem zamykam kartę w środku (nie ostatnią) i zostaję z tym:
Kolejny problem, tym razem z FF. Może i mały ale bardzo irytujący - Mam otwarte karty:
potem zamykam kartę w środku (nie ostatnią) i zostaję z tym:
niestety firefox 5 jest nadal troszkę nie dopracowany, zresztą Firefox4 też jest bardzo niestabilny i co najważniejsze bardzo powolny… Chyba będziesz musiał poczekać na jakieś poprawki
pozdrawiam
Czyli pozostaje downgrade. Dzięki za odp. btw. Jaka wersja FF była najnowsza z serii 4? 4.ile?
matio , u nie ten problem nie występuje w FF5.
1 Używałeś CCleaner po aktualizacji albo podobnego programu? Jak nie to użyj niech wyczyści różne śmieci
2 Może któryś dodatek przeszkadza, wyłącz wszystkie i sprawdź czy dalej to samo.
3 Jak nie pomoże to stwórz nowy profil, menu Start → Uruchom i wpisz firefox -p
Downgrade do 4.1 zdaje się
a może przydała by się aktualizacja innych dodatków np flash playera, albo sterowników do grafiki… u mnie pomogło…
Hehe, niedopracowany To jest feature, karty rozsuną się jak zjedziesz kursorem z paska kart
Chodziło w tej zmianie o to, by karty nagle się nie rozsuwały, gdy zamykasz np. kilka na raz, bo ciężko się wtedy połapać gdzie która karta się przesunęła
Wow, nigdy bym nie pomyślał. Dzięki za oświecenie. Da się to jakoś wyłączyć z poziomu about:? Downgrade to ostateczność.