Po co ten newsetller jeśli jestem w nim zapisany od roku i ani jednego maila nie dostałem, więc po co on jest
Pozdrawiam
Po co ten newsetller jeśli jestem w nim zapisany od roku i ani jednego maila nie dostałem, więc po co on jest
Pozdrawiam
Proszę zmienić temat postu na konkretny,opcja zmień i popraw.JNJN
Dziwne, ja dostaję regularnie. Ostatni Newsetller dostałem 18 grudnia o godzinie 1:44.
Być może nie potwierdziłeś subskrypcji bądź kliknąłeś w link blokady Twojego adresu :?
Spróbuj zapisać się jeszcze raz bądź podając inny adres e-mail.
Fakt:) Dzięki adam9870
Ps. JNJN done
Po co w epoce RSS-ów stosować newslettery - nie wiem.
Szarex po to, że nie wszyscy stosują takie rozwiązanie jak rss.
Po drugie, do korzystania z rss potrzebujesz kilku rzeczy - np. czytnik kanałów rss jak Google Reader lub przeglądarki z wbudowanym/dodanym czytnikiem jak np. Flock czy komunikator internetowy jak np. AQQ, a newsletter dostajesz na maila i możesz poczytać gdziekolwiek bez żadnych problemów.
I skrzynka szybko zapełnia się “newsami”. Ale kto co lubi
Biorąc pod uwagę ilość reklam od danego usługodawcy czy zwykłego spamu, to faktycznie newsletter zaczyna stanowić poważny problem
Spamu nie widziałem już dawno, reklamy są niezwykle rzadko, a informację o nowych programach w Vortalu dostaję na mój czytnik RSS od Was codziennie
Ale jak mówię, kto co lubi
A jak wypisać się z newslettera?Zmieniłem poczte z Interi na Gmaila i chciałbym się wypisać da się jakoś?
I jeszcze jedno co ile mniej więcej ten newsletter przychodzi?Bo już dłuższy czas nie dostałem.
W każdym newstletterze jest o tym napisane, zobacz sobie stopkę.
Newsletter powróci do życia począwszy od najbliższego weekendu.