Witam wszystkich … jak juz wiecie mam problem z komputerem od 3 dni w tym tygodniu zrobilem chyba juz z 8 formatow przez ten problem ;/ ale do rzeczy … 28 lutego postanowilem zrobic formata poniewaz komp zasyfialy byl trojanami ktorych nie dalo rady wywalic wiec zrobilem tego formata zainstalowalem stery i wszystko bylo ok … GG, bitcomet, xfire i inne programy chodzily bez problemu tak jak i PC ale z czasem postanowilem wgrac Net Framework 3.0 i 3.5 i od tego juz cos sie zaczelo dziac gdy wlanczalem przykladowo program xfire to komputer zaczynal sie mulic tzn gdy ruszalem myszka to kursor reagowal po 1 sekundzie po czym bylo slychac PC odglos 3 do 5 pikniec szybki bluescreen na jakies 2 sekundy i autorestart kompa no dobra mowie moze sie dysk zawiesil czekam jak znowu sie komp uruchomi no ale nie dawal rady bo gdy bylo logo windowsa to pozniej czarny ekran i znowu restart PC i tak w kolo ;/ postanowilem zrobic format calego dysku no i myslalem ze juz bedzie wszystko ok komp chodzil dosc dlugo (wspomne ze nie instalowalem zadnych programow typu bitcomet gg itd) chcialem jedynie przetestowac czy znowu cos bedzie nie tak ale bylo wszystko dobrze gralem w gre z 4 godziny i ok na nastepny dzien kolo 18 godziny zainstalowalem program bearshare do sciagania muzy i po 10 minutach znowu blue screen i restart PC;/ i teraz jest tak ciagle komp pochodzi przykladowo noc a a nastepny dzien znowu cos sie zwali jak by cos z systemem raz mialem sytuacje ze wlanczajac kompa przy logowaniu sie windowsa wyskoczyl blad windowsa… typu wyslij raport albo blad explorera i komp sie zawieszal ;/ ja juz nie wiem co mam robic niech ktos cos doradzi … dodam screena w ktorym martwi mnie to ze moze dysk jest uszkodzony i tu macie takce trabele gdzie pokazuje mi sie jakies bledy w tym momencie nie ma ich duzo bo wlasnie jestem po formacie ale bledy sa tez tybu " Blad DISC" “Blad Setup” ale najczesciej blad DISC wywala
dodam jaki tez posiadam PC
AMD 4000+ San diego 2,41ghz 1 rdzen
1,5GB ram DDR1
GF 9800GT 512mb
Chieftec 450w
Z gory wszystkim bardzo dziekuje za poswiecony czas dla mnie … pozdrawiam