Co to za Chińczyk? Ja bym w ostateczności zmienił sprzęty na MI Box od Xiaomi.
Co do launchera, to spróbuj go zreinstalować lub wyłącz fabryczny w ustawieniach aplikacji. Tyle, że pokaż aplikacje systemowe. Może da się go wylączyć…
Jaki to system? Android, Android TV czy Android x86?
System Operacyjny Android Google 7.1 Procesor QuadCore 8 x 2 GHz PamięćRAM 3 GB DDR3 Rozdzielczość 4K / 1080p / 720p / wsparcie H.265, 60 fps Pamięć wbudowana 32 GB Czytnik KartMicro SD HDMI Tak / FullHD USB 2 x USB Wi-Fi Tak / 802.11 A/B/G/N, 2.4G / 5GHz Bluetooth Tak / wersja 4.0 SPDIF Tak Port IR Tak IR Tak DLNA Tak Czytnik kart pamięci Tak Złącze LAN Tak / Gigabit / 1000Mbit Format Audio MP3/WMA/FLAC/APE/WAV/OGG/AAC/EAC3/AC3 Format PHOTO JPG/JPEG/BMP/GIF/TIFF/PNG Format Video AVI/3GP/MP4/RM/RMVB/FLV/MKV/DIVX/MOV/FLV/TP/TS
Parametry mogą na papierze wyglądać dobrze, ale w rzeczywistości wszystko zależy od optymalizacji nakładki i kernela. Wychodzi na to, iż nie jest to Android TV, tylko zwykły - znany ze smartfonów. Poszukaj innego launchera i zobacz, czy on też się wyłącza.
znalazłem room ,linki nie działaja .Ale znalazłem jeszcze jeden ale musze wgrac przez TWRP, ale podczas wgrywania TWRP wyskakuje error , i nie wiem czy to wina wersji czy prawdopodobnie zablokowany jest botloader , wszystko xda . same schody