Witam, tak jak w temacie, po uruchomieniu komputera nie mam żadnych ikon. Kręci się jedynie kółko zamiast kursora, tam gdzie mam menu start jest kwadrat. Wczoraj zauważyłem jakieś reklamy otwierające mi się z każdą stroną (otwierała się zakładka jakiegoś health jurnal), potem wieczorem zaczął zanikać kursor myszy co parę sekund i po paru chwilach się pojawiał, po restarcie kompa stało się to co opisałem wyżej. Komputer działa w trybie awaryjnym
Po wyłączeniu antywirusa i przeglądarki i wciśnięciu wykonaj skrypt znikły mi ikony i pasek menu start, przywróciłem zaraz uruchamiająć explorer, nie wiem czy tak powinienem. A i w trybie awaryjnym usunąłem pare programów to potem mi się komp odpalił w trybie normalnym.
Wszystko już zrobiłem, było pare zainfekowanych plików, usunąłem je. Wszystko śmiga ładnie. Potrzebujesz jeszcze jakieś logi?
i mam małe pytanko przy okazji, ja pewnie zobaczyłeś z logów mam bardzo mało miejsca na dyskach, o ile na D i E mam różne pliki i programy, to na dysku C na dobrą sprawę jeszcze nic nie instalowałem (czasami przegapiłem podczas instalacji ale to usuwałem zaraz). Czy to możliwe że 50GB jest zajęte przez system i aktualizacje? no i wiadomo część to pliki z pulpitu