Po zainstalowaniu Just Cause same problemy z grafiką


(x-awier) #1

Witam,

Po zainstalowaniu Just Cause mam same probleamy z grafiką.

Po wyłączeniu gry zawsze po kilkunastu minutach robi się czarny obraz chwilę po tym poziome paski szaro-fioletowe :?

Po tym zjawisku komputer zachowuje się tak jakbym nie miał sterowników od karty graficznej (w internecie obraz się zlewa (spływa).

Na szczęście po restarcie wszystko wraca do normy ;] (lecz po wyłączeniu Just Cause powtarza się ten problem).

Niestety to jeszcze nie wszystko.

Po ostatnim restarcie coś się rozwaliło :shock: :x

Popatrzcie :

ed8f6c2389b57f06m.jpg

A tu macie do porównania :

b23ae29a3c3c26d8m.jpg

Nie wiem w czym problem :frowning:


(Zawadzio5) #2

A jaki to jest system, bo coś ta ikonka kosza to taka Vistowka. Nie wiem wogóle o co ci chodzi? Obraz się rozmazuje czy coś. Słaba ta jakość tego obrazka. Ja nic nie widze. Spróbuj Directa i sterowniki od karty przeinstalować. Moze to nie przez just causa? SPrawdź czy przy monitorze nie ma nic takiego ala “magnes” nie wiem komórki, i inne. Sprawdź kabel od monitora. Jesli mówisz, że to od Just to przyznaj się. Czy to jest pirat czy orginał, bo jeśli pirat to różnie to bywa. Może jakiś wirusik?

Złączono Posta : 02.10.2006 (Pon) 16:45

jeśli by dobrze się przyjżeć to coś tam jest z tą grafiką ale jak ci przedtem mówiłem. Zrób to i sprawdź. Jak nie to reinstal.


(De Niro) #3

sprawdz czy odswiezanie monitora nie zostało zmienione


(x-awier) #4

De Niro zmieniło się z bodajże o ile pamiętam 80 na 60 :?

Zmieniłem na 80 i nic (ale zostawiłem na 75) ;]

zawadzio5

Gra oryginalna, żadnego magnesu nie ma ani komórki, system XP (tylko pozmieniane ikonki)

Stery do karty jakie posiadam to Omega Drivers

v3.8.231 choć mam jeszcze instalkę Catalyst 5.9, ale nie wiem co lepsze :roll:

Złączono Posta : 03.10.2006 (Wto) 22:12

Dodam jeszcze, że zawsze

a wygląda to tak

38b3ba7bca1d485em.jpg

:frowning:


(De Niro) #5

może masz za słaby sprzęt


(x-awier) #6

Może i tak bo gdy gram to zawsze po około 2 godzinach wyskakuje błąd “…coś tam nie może być read” i po tym jeszcze jeden, że mam wyłączyć niepotrzebne aplikacje choć mam wyłączone wszystko (nawet antyvira :? lecze jest jeden plus nie siedzę tak długo :mrgreen: )

A rozumiem, że mam za słaby sprzęt do gry, ale chyba by się wygląd nie rozwalił w trakcie pracy :?


(De Niro) #7

podaj konfiguracje PC :wink:


(x-awier) #8

AMD Sempron 2200 1,50 MHz ; 256 MB RAM ; RADEON 9200

Chociaż już po kłopocie :shock:

Od wczoraj już nie ma tych problemów :stuck_out_tongue: :jupi:

Choć nic nie robiłem :roll: