Po zainstalowaniu mobilnego GG i nieużywania go tak będzie?

Witajcie,mam takie pytanie.

Gdy zainstaluje mobilne GG i nie będę korzystał z niego przez 14 dni, to będę musiał już płacić czy nie?

Chodzi mi o czy ta wersja testowa mija nawet po niekorzystaniu z komunikatora?

Zdaje się, że możesz korzystać przez 14dni od pierwszego zalogowania(nie samej instalacji), przy czym nalicza czas nawet jeśli nie korzystasz.

//Z ich strony wynika, że jest to 7 dni, kiedyś było 14.

a jaki masz system operacyjny w telefonie? to smartphone? są bardzo dobre alternatywne programy do obsługi gg na komórce i do tego za darmo

Jak włączyć

• Po 14 dniowym okresie próbnym aplikację można aktywować na 7 lub 30 dni.

Mój telefon to LG KP501, korzystam z Mobilnego GG, ponieważ nie płace za transfer danych :P(Sieć Orange)

A mi nie jest szkoda 1.23zł za tydzień :smiley:

Ja mam teraz htc desire na androidzie i do gg używam ostatnio vCommunicator. Za darmo i spisuje się całkiem nieźle.

Kiedyś mając jeszcze nokie n70 używałam jakiejś alternatywy darmowej w javie też za darmo a nie ustępowała specjalnie tej aplikacji gg więc poszukaj dobrze a na pewno znajdziesz :slight_smile:

to są ceny netto

Na Symbiana jest Palringo albo Inspiro. 9zł za 90 dni to przegięcie. Ja kupuję za 9zł brutto 200MB i starcza spokojnie na miesiąc wraz z pocztą i netem a na GG i trochę internetu starczył by pakiet 2 albo 3zł brutto za miesiąc.

Z konta ucieka 11.07 PLN:). Czyli u mnie 200MB na miesiąc + 10 minut rozmów do wszystkich:) A porównując to do optymalnego pakietu czyli 25MB to różnica ponad pół-godzinnej rozmowy do wszystkich sieci.

Ja kupuje 200MB ale nie wchodze na GG przez neta tylko wykorzystuję 1-10MB na neta a reszta na inne niecne rzeczy - Google Maps, Internet, Palringo, Mail itp:) 25MB spokojnie starczy na program obsługujący GG.

No i pakiety zależą również od sieci w jakiej się jest.

Play wyszedł z niezłą iniciatywą w zakresie pakietów 1gb dopinanych do popularnych abonamentów w standardzie. Koniec z problemami przekraczania pakietu :smiley: A ta wersja z android marketu Gadu Gadu jest za darmo czy trzeba bulić?

Na karcie jets za 25PLN - więc luzik.

Wg tego co piszą to jest za darmo.

dobry krok z tym, że GG wreszcie jest za darmo. Po ich wynikach giełdowych widać, że mają problemy i kierunek darmoidyzacja to chyba ostatnia deska ratunku, żeby ten trend choć zamortyzować. Bo dawnej świetności tego programu to już nie wróżę. Choć może jakoś swoich użytkowników jeszcze zaskoczą

ale gdzie to jest napisane że jest darmowy? na stronie GG widzę że trzeba za usługę dodatkowo płacić w przeciwieństwie do darmowych I pewniejszych komunikatorów, które korzystają z b.tanich pakietów internetowych.