Pobierane pliki mają 0 bajtów:/

Witam, wczoraj zainstalowałem viste chciałem pościągać parę programów i sterowników a tu okazuje się że co bym nie ściągał przy pomocy firefoxa v.3.5.2 to każdy plik ma 0 bajtów i nie mogę go otworzyć chociaż ściąga się mniej więcej tyle ile powinien i firefox pokazuje jego rozmiar. Czy ktoś może mi powiedzieć czemu tak się dzieje i co można na to poradzić?

firefox beeee do ściągania plików nie uż :smiley: ywaj wbudowanych w przeglądarki akceleratorów to 1 zasada. Radze Ci sprawdzić czy po zastosowaniu tego programu http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2& … us+9.2.0.5 będzie ok??? moim zdaniem najszybszy i najlepszy do tego celu program.

a patrzyłeś, czy dzieje się to samo w IE??

hedonista , niektóre strony nie obsługują akceleratorów pobierania. Ja np nie mam żadnych problemów z pobieraniem plików przez przeglądarkę.

ok master ale w każdym akceleratorze w szczególności w tym co podałem jest opcja dodania samego adresu z stronki z której ma pobierać, wtedy żadna przeglądarka nie jest potrzebna, ja używam Chrome i nie obsługuje ona mojego akceleratora dlatego po prostu kopiuje adres linku i wklejam i już leci na pełnym łączu…

Pomóżcie chłopakowi a nie róbcie reklam :stuck_out_tongue: .

A z tą mozillą ja też tak miałem ale u mnie to był problem z rozłanczaniem internetu bo mam bezprzewodowego :slight_smile: ale nie wiem jak w Twoim przypadku także sprawdź to. A jak nie to napisz do PC Format, Komputer Świat to Ci pomogą 8)

heheheh “A jak nie to napisz do PC Format, Komputer Świat to Ci pomogą” i kto tu reklamuje??? ja nie reklamuje tylko podpowiadam jak problem obejść nie koniecznie trzeba go rozwiązywać :stuck_out_tongue:

w IE jest jeszcze smieszniej bo pobiera pliki ale ich nie zapisuje:| odinstalowalem fiorefoxa 3.5.2 i zainstalowalem wersje 1.0.7 i pliki o dziwo normalnie sie sciagaja i zapisuja:P

hedonista , no wiesz, ale to nie reklama :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Tylko pomoc 8)

źciągnij se opere i źciągąj tam i zobacz czy jest ok

Razor ale ty chyba nie masz Opery bo tam jest słownik wbudowany. pozdro :shock:

dobre hedonista , :slight_smile:

Dodane 15.08.2009 (So) 21:07

dobre hedonista , :slight_smile: