Mam pytanie dotyczące możliwości pobierania (zapisywania) na dysk komputera z internetu krótkich filmików (tutoriali) dotyczacych obslugi np Photoshopa. Z reguły sa one w Macromedia Flash - czy moze ktos powiedziec w jaki sposób ściągnąć to ze strony i zapisac taką prezentacje u siebie w kompie? każdorazowe wchodzenie na strony i czekanie aż sie załaduje tutorial jest męczące. A nie umiem tego zrobić.
Nie wiem czy kopiowanie na dysk ot tak sobie czyiś tutoriali jest dokońca legalne :? Ale jeżeli tylko chcesz po to na dysk skopiować aby sobie później obejrzeć i nie rozpowszechniać to myślę, że to legalne ;]
Dzieki, oczywiście że dla siebie i zdaje sobie sprawe ze to hmm… moze nieeleganckie (ale nie zamierzam rozpowszechniać). Ale nadal nie wiem jak to zrobic, bo w tym linku pisze cos o majstrowniu przy kodzie strony (a ja zielony raczej jestem z htmla)
Ups edytuje bo drugiego posta nie dojrzałem. Poczytam i pomarudze jak cos nie bede wiedział
Ok, zainstalowałem, ale program pobiera mi na razie tylko skróty internetowe. Mimo wszystko wielkie dzieki za dobre chęci i cierpliwość. powalcze z programem jutro, bo dzisiaj usypiam.