Podajcie swoje najlepsze gierki

Ulubiona gierka: Super Smash Bros Brawl

Konsola: Wii

Rok produkcji: 2008

Szkoda że narazie wyszła w Japonii ale po filmikach jest już zajefajna. Gdy dojdzie do Europy to mam nadzieje że sobie zagram.

Podawajcie swoje propozycje. :slight_smile:

Ulubiona gierka Call of Duty 4 Modern Warfare

PC

Rok produkcjii 2007

Szkoda że trochę krótka ta gra… :frowning:

Ulubiona gierka Gears of war

PC

Rok produkcji 2007

Ulubiona gierka ? to zależy od pory dnia i tygodnia ale myślę że moja ulubiona gra (aktualnie) to Hard Truck Haulin(chociaż z niecierpliwością czekam na Euro Truck symulator) no i Flight Simulator 2004 z dodatkami które posiadam

pozdrawiam

Ulubione gierki:

Seria Call of Duty - PC

Seria Command & Conquer - PC

Seria Final Fantasy - PS1/PS2

Black - PS2

Seria Warcraft - PC

Starcraft - PC

Pro Evolution Soccer - PS1/PS2/PC

Ace Combat 5 - PS2

No i to by było chyba na tyle.

Crysis, FarCry, Diablo II LoD, GTA Seria, GoW, CoD4, Worms Armagedon/WP , DSJ 2/3 , HT 18 wheels of steel seria, Colin McRae 2/DIRT, Harry Potter seria

i jeszcze kilka innych…

seria warcraft , Bioshock , Seria NewerWinternights , far cry, Doom 3 , gears of War , Lost planet , Seria gothic ,

i jeszcze pare

Dla mnie wymiata Lost Planet! Kocham tą gierke, od dziś zaczne ją przechodzić drugi raz 8) na DX10, podkręce karte i troche dam wyższe detale :smiley: może 15fps będzie :stuck_out_tongue: A wiec w skrócie

1.Lost Planet

2.Rainbow Six Vegas

3.TimeShift :smiley: :smiley:

4.Crysis (czytałem że powstaje film na bazie tej gry…już nie moge się doczekać :mrgreen: )

pozdro!

a nikt tutaj w gry samochodowe ani samolotowe nie gra ?

szkoda :frowning:

pozdrawiam

moje ulubione :

TimeShift, BlackSite Area 51, Crysis, Diablo II + LoD, Clive Baker’s Jericho, dark messiah of might and magic multiplayer,Doom 3 + RoE, TDU na kierownicy

Nedo a jaką kierownicę posiadasz ?

pozdrawiam

“Hard Truck Haulin”

Taka gra nie istnieje :wink: Istnieje 18 wheels of steel Haulin a to wielka różnica, ponieważ seria HT nie jest już kontynuowana :wink:

Ulubione gierki:

18WoS Haulin & American Long Haul

ET: Quake Wars

Quake 4 (yeah…)

NFS ProStreet

posiadam logitecha driving force pro, kiedyś jeszcze miałem joystick i grałem we flight simulator 2002

pozdrawiam

wygląda bardzo dobrze, Pytam ponieważ zamierzam zakupić jakąś kierownicę w nieodległej przyszłości

Pozdrawiam serdecznie

Seria gothic

PC

Rok:Cz1 2001, cz.2 2002, cz. 3 2006, cz 4 w produkcji.

Zależy od humoru :stuck_out_tongue:

Aktualnie bez przerwy gram w CoD2 , CoD4 :smiley: , ale tak to :

Counter-Strike / 1.6 , Source

Day Of Defeat / 1.3 , Source

Half-Life / 1 , 2 , Deathmatch

Wiedzimn

Diablo 2

Twierdza

Battlefield - Seria

Need For Speed - Seria

Niestety nie mam mojej ulubionej gry ponieważ gdy gre przechodze to mi się nudzi…

ale jesli już to Wiedźmin- a to dlatego że w niego nie grałem i jeszcze mi się nie zdarzył znudzić;]

ale juz jutro chyba go spotka taki los jak inne xD

Jak dla mnie to tylko TESIV OBLIVION, czasami jeszcze Gothic 3 i niekiedy Wiedźmina ale królem jest OBLIVION i tak ma być. hehe

Kurczem ja musze sobie kupić obliviona… a moja ulubiona gra to CS 1.6, NFS carbon, no i klasyka czyli WarCraft III i saper :slight_smile: hehe

Gothic, COD, Half-Life, <— wszystkie serie tych gier !!

No i NFS: UG, UG2, MW, i C inne nie !!