Podczas grania wyskakuje mi niebieska plansza proszę pomocy!

Witam ma m problem który wcześniej nie występował na moim komputerze,podczas grania np: Splinter Cell lub Rainbow Six wyskakuje mi niebieska plansza i wiesza się komp strasznie mnie to wkurza bo nie można sobie pograć.A wyskakuje coś takiego :

Pojawił się problem i system Windows został zamknięty,aby zapobiec uszkodzeniu komputera.

Jeżeli po raz pierwszy widzisz ekran błędu Stop,ponownie uruchom komputer.Jeżeli ten ekran pojawi się ponownie wykonaj następujące kroki:

Upewnij się że na dysku jest wystarczająco dużo miejsca.Jeżeli sterownik jest zidentyfikowany w komunikacie,wyłącz go lub skontaktuj się z producentem w sprawie aktualizacji sterownika.Spróbuj zmienić karty Wideo.

Skontaktuj się z dostawcą sprzętu w sprawie aktualizacji systemu Bios.Wyłącz opcje pamięci systemu Bios,takie jak Buforowanie i przesłanianie.Jeżeli do usunięcia musisz użyć trybu awaryjnego,ponownie uruchom komputer,naciśnij klawisz F8 aby wyświetlić zaawansowane opcje startowe,a następnie wybierz tryb awaryjny.

Informacje techniczne:Stop:0x0000008E(0xC0000005,0xB2E3701E,0xB217470C,0x00000000) RtkHDAud.sys - Address B2E3701E base at B2DD4000,DateStamp 4642f363.

Mój sprzęt to System: Windows XP +Service Pack 3,Komputer: Amd Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2,21 Ghz 2 GB Ram i Grafika:Ge Force 9600 Gt.

Szukałem już chyba wszędzie i nic nie znalazłem Proszę pomocy !!

Spróbuj przeinstalować sterownik audio (RtkHDAud.sys - Realtek HD Audio).

Sterowniki Realteka. Przeinstaluj stery od karty dźwiękowej.

Przeinstalowałem i nic dalej mi nie działa nawet zainstalowałem nowsze niż poprzednie.Może trzeba zmienić coś w biosie ale nie mam pojęcia co !!