Cześć!
Bardzo proszę o przejrzenie raportu z FRST, bo w drukarni powiedziano mi, jakby pendrive, który miał wcześniej kontakt z moim komputerem, był zawirusowany. Z góry dzięki!
Addition.txt (27,6 KB)
FRST.txt (17,7 KB)
Shortcut.txt (37,5 KB)
Cześć!
Bardzo proszę o przejrzenie raportu z FRST, bo w drukarni powiedziano mi, jakby pendrive, który miał wcześniej kontakt z moim komputerem, był zawirusowany. Z góry dzięki!
Addition.txt (27,6 KB)
FRST.txt (17,7 KB)
Shortcut.txt (37,5 KB)
Po co FRST format patyka. nie ma nad czym myśleć, To prn do druku?
JUlia, pendrive, to jest pierwszy wektor ataku wirusów.
W systemie jest OK. Materiały na patyku zapewne masz zewnątrz/od kogoś/
Tam bym szukał
Mogę Ci zrobić plik naprawczy, ale nie widzę potrzeby.
No i bym musiał na windę się przełączyć )
Plik naprawczy można wstawić do pola na kod:
[code]
Tu dopuszczony kod naprawczy przez iJuliusza lub moderację
[/code]
Dopuszczalna też składnia markdown:
```
Tu dopuszczony kod naprawczy przez iJuliusza lub moderację
```
Składni html nie polecam:
<pre><code>Tu dopuszczony kod naprawczy przez iJuliusza lub moderację
Druga linia kodu
</code></pre>
Potem użytkownik sobie klika Ctrl+Y i wkleja.
Problem jedynie robi się, jak w pliku widzisz znaki jakie są gubione przez zwykłe pole na kod - kiedyś takie prezentowała betmariss w jakimś wątku.
Dzięki, format pendrive’a to dobry pomysł, zrobię to :). Ale myślę, że taki sygnał to dobra okazja do zrobienia sobie skanu i pokazania tutaj, fajnie, że nie znalazłeś nic niepokojącego
Przejrzałem jeszcze raz, jest OK, socjologia?
Ale co socjologia ;)?
@kremuwa - udzieliłem odpowiedzi w wiadomości prywatnej. Możesz oznaczyć jako rozwiązanie.
W systemie nie widzę nic niepokojącego. Usunięcie tylko brakujących plików.
Uruchom FRST, wciśnij kombinację klawiszy ctrl + y. Otworzy się notatnik, do którego wklej zawartość skryptu. Zamknij i zapisz. W FRST kliknij „napraw”. → https://pastebin.com/raw/v2PWMcY9
@ Bromidum zgodnie z regulaminem działu Bezpieczeństwo nie masz prawa pisania skryptów naprawczych.
Patrz p.V pp.2 regulaminu:
2. Prawo do pisania skryptów mają obecnie użytkownicy: Acorus, Atis, iJuliusz oraz Moderatorzy. Sytuacja ta może się zmienić, co będzie skutkowało odpowiednim wpisem w tym punkcie regulaminu.
Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.