Nie próbowałem tego przy uzyciu IE bo jeszcze jakiegoś syfa złapię. Mam nadzieję że umieściłem tan temat w dobrym dziale forum. Zastanawia mnie czy to jest jakiś zabieg ze strony redakcji czy pojawił sie problem z silnikiem portalu i ktoś wykorzystał jakąś lukę.
To nie jest błąd tylko niedziałający link do programu. To nie jest wirus!.
W vortalu są w większości zamieszczane tylko linki do programów na serwerach na ktorych znajdują się. W tym przypadku akurat jest podany link. I po wejściu na stronę jakiegoś programu np
i po kliknięciu na pobierz program jest otwierany link do programu. Jak plik jest na serwerze do ktorego prowadzi dany link to jest okienko:
Natomiast jeżeli nie ma pliku na serwerze to ładuje się strona z plikiem a, że nie ma jak się załadować (pobrać plik) to pokazuje się Nie odnaleziono serwera.
co Ty powiesz , ciekawe na jakiej podstawie tak sądzisz ?? :roll: pewnie masz piracki system i Ci sie nie aktualizuje IE :twisted: i masz luki … :mrgreen:
System mam legalny jak i wszystkie programy na nim. A te których nie chciało mi sie kupować bo uzywam sporadycznie lub w małym stopniu wykorzystuję ich funkcjonalność zastąpiłem softem darmowym.
Niestety nie znam struktury działania serwisu dobreprogramy.pl i wspomniany wcześniej link wydał mi się podejrzany.