Jeszcze jedno kiedys kupilem za 1.99 podkladke :o i mi ta mysz wariowala czyli kursor nie szedl tam gdzie go kierowalem. Jesli macie te myszke i podkladke ktora dziala pod te mysz to wypowiedzcie sie.
Ja mam, wystarczy zwykła czarna, bądź granatowa kartka z bloku i wszystko bedzie działało byle było ciemne, matowe, nie może być trójwymiarowa, jasna i podziurkowana
Ale watpie zeby kolor podkladki wplywal na lepsze czy gorsze funkcjonowanie myszki :? Sam mam biala IceMat a czarna tez sie bawilem. Roznia taka ze tylko kolor inny :? Jakby ciemniejsza byla lepsze to chyba bylaby drozsza a cenowo jest tak samo jak biala, niebieska czy zielona. To niema znaczenia jaki kolor. Wazne jest tworzywo z jakiego podkladka zostala wykonana.
to co macie w takim razie mowiac ze zwyklego materialu? Jak bylm keidys w salonie komputerowym to dawali takie podkladki z wydrukowanym logo, bylo to akurat pentium a podkladka nie byla jednolita a kupilem inna tansza nie chcaila chodzi.
kup se jakas za 10 zł tylko 1 kolorowa plaska, bo do optyka nie zaleca sie jakis kolorowych z obrazkami itp… kursorem trudno wtedy wykierowac :) jak ci pomoglem to daj pochwale (gosc w informatycznym jak kupywalem podkladke to mnie uswiadomomil ze taka ma wlasnie byc
Złączono Posta: 04.08.2005 (Czw) 14:29
kup se jakas za 10 zł tylko 1 kolorowa plaska, bo do optyka nie zaleca sie jakis kolorowych z obrazkami itp… kursorem trowno wtedy wykierowac :) jak ci pomoglem to daj pochwale