Cześć,
mam stary laptop z rozwaloną matrycą, a że miałem na nim dane, które są mi o dziwo teraz potrzebne potrzebowałem podpiąć swój monitor pod tego laptopo co jest nie lada wyczynem, bo by tego dokonać muszę z całej siły dociskać matrycę palcem, a więc po około godzinie (ponad) kombinowania myślałem, ze wykituje. Wszedłem w właściwości, ustawienia i tam wybrałem monitor 2, ustawiłem rozdzielczość następnie jeszcze raz prawy i “dołącz” po czym wcisnąłem fn + f5 na klawiaturze. Po tych procesach zrestartowałem laptopa i do momentu ekranu powitalnego widnows xp wszystko działało, kiedy przyszedł czas na wybranie użytkownika pokazał mi się czarny ekran, no nic po paru minutach patrząc na skaczący obraz laptopa trafiłem w odpowiedniego użytkownika na którym nie ma hasła zalogowałem się zaś na moim monitorze pojawiła się jedynie tapeta bez ikon, paska windowsa etc. W czym rzecz? Wszystkie tematy jakie znalazłem na ten temat kończyły się na kliknięciu w właściwościach jeszcze raz prawym i wybranie “dołącz” oraz fn + przycisk na którym są dwa monitory.