Podrasować głośniki programem

Mam zestaw głośników creative inspire 4.1 i kartę SB Live! 5.1 platinum

to fajnie!! :smiley: i co z tego?? :roll:

tego, że kolega sie pyta:“Podrasować głośniki programem”

nom wlasnie

niema czym sie chwalic i tak niezastapi nic wzmacniacza pary kolumn + soobwofera; moc znamionowa, muzyczna twoja jest raczej smieszna hihih

o jakim kolwiek podrasowaniu niema mowy

sa to glosniki komputerowe i zamkniete

bez mozliwosci podrasowania, maja tylko wydawac w miare czysty dzwiek :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: stereo czy 3D przestrzenny

Nie ma się co nabijać z pytania - a zarazem sprzętu Kolegi GReat’a, bo i ja się przy tym głupio czuję. :frowning:

Ma to, co ma - niektórzy nawet tego nie mają… I nieważne, czy w czyimś przekonaniu te parametry są śmieszne, czy nie… Jakby Go było stać, to by sobie fundnął taki sprzęcik, że taka emota by się tylko bawiła: :shock:

Kolega GReat zadał konkretne pytanie: czy jest taka możliwość, natomiast na pewno nie życzył sobie dodatkowych komentarzy, czyli oceny jego sprzetu! :evil:

GReat!

To pytanie nadal tu zostaje rzecz jasna - może ktoś ma rozeznanie np. jak to załatwić “domowym sposobem” - czyli zabawa w elektronikę!

Ja proponuję Ci, niezależnie od tego wątku - Forum Tweak.pl

http://forum.tweak.pl/index.php

gdzie możesz się rzecz jasna zarejestrować, a potem puścić topic w dziale Elektronika (również są tam myki o zestawach głośnikowych) - goście na tym Forum są niesamowicie oblatani w tematach tak, że albo dostaniesz zadowalającą poradę, albo dowiesz się - że szanse są mizerne.

Postaraj się mądrze i w sposób, w miarę rozbudowany postawić pytanie.

Lepiej Kupić Wierze H-Fi i podłączyc do kompa :smiley:

Jasne i płacić za prąd jak za zboze. :smiley:

Ja tak mam i nie narzekam :stuck_out_tongue:

Zapewne nie opłacasz rachunków z własnej kieszeni. :stuck_out_tongue:

Lazikar, nie przesadzajmy, że wieża pobiera tak dużo energii :stuck_out_tongue: max 10 zł\miesiąc :stuck_out_tongue: Przecież cały czas nie chodzi na full :slight_smile: