Tak. Tylko jak to zrobic bez CD-Romu.
PS: Gdybym wiedział, że ta dystrybucja Linux’a zniszczy mój LG to bym nie instalował go, ale z drugiej strony nie żałuje 8)
Tak. Tylko jak to zrobic bez CD-Romu.
PS: Gdybym wiedział, że ta dystrybucja Linux’a zniszczy mój LG to bym nie instalował go, ale z drugiej strony nie żałuje 8)
Jeśli masz dostęp do czcionek systemu Windows (są gdzieś w katalogu systemowym), wystarczy skopiować je tymczasowo na jakąkolwiek partycję Linuksa. Potem otwierasz Centrum sterowania KDE > Administracja systemu > Instalator czcionek > Dodaj czcionki. Możesz zaznaczyć do instalacji wszystkie od razu.
W Operze trzeba później tylko zmienić czcionkę dla treści stron WWW.
Łatwiej byłoby chyba zainstalować Firefoksa - on nie ma tego typu problemów - albo zostać przy Konquerorze (to też świetna przeglądarka).
Tylko, w którym?, a tak po za tym to jakie fajny jest komunikator pod Linux’a, ale kompaktybilny z GG. 8) Słyszałem, a nawet ściągnołem PSI. Po zainstalowaniu coś nie działa.
?? Nie kumam
PSI jest super. Żeby z niego korzystać musisz zarejestrować nowe konto: sprowadza się to do podania adresu serwera i wybrania swojej nazwy użytkownika. Żeby korzystać z GaduGadu musisz kliknąć w menu polecenie Przeglądarka usług, podać swój numer gg i hasło, i już! Więcej o jabberze
Możesz zainteresować się też Kadu - jest dużo łatwiejszy w obsłudze.
Aha, czy nie lepiej byłoby założyć nowy temat zamiast ciągnąć ten sam?
Ha udało sie z Psi już się zarejestrowałem i wszystko jest super teraz moge się kształcić na Linuksie, bo mam niezbędne rzeczy