Pokaz slajdow zapisany do pliku .avi , mpg,

pytanie dosc proste , ale spedza mi sen z powiek ostatnimi dniami , probowalem mnustwa programow ( kolo 9 ) i zaden niezaspokoil moich potrzeb a potrzebuje jedynie stworzyc pokaz slajdow i zapisac go jako film … natknolem sie na mase problemow … np. windows movie maker ktorego mialem nieprzyjemnosc uzywac oczywiscie jest w stanie stworzyc taki pokaz lecz jakosc … kwadrat goni kwadrat … oczywiscie da sie stworzyc w leprzej jakosci , ale jesli pokaz 4 zdjec w rozdzielczosci 1024x780 z bez podkladu muzycznego zajmuje 89 mb to chyba cos tu jest nie tak … oczywiscie niewykluczam ze jestem tak tepy ze poprostu niepotrafie uzywac tego typu probramow, i dlatego zwracam sie z goraca prozba o wskazanie mi programu tego typu, prostego w uzyciu.

Z gory dziekuje i pozdrawiam

Hilf

Polecam Pro Show Gold 14 days trial jest;]. Ja robie slajdy z zdjec i podkladam muze. Zapisuje jako mpg. i odpalam na TV.

Złączono Posta : 26.11.2005 (Sob) 17:26

http://www.click-now.net/html/ProShow.htm

Złączono Posta : 26.11.2005 (Sob) 17:27

Program bardzo prosty w obsludze. Wszystko odbywa sie technika przeciagnij , upusć. A sam zapis polega na kliknieciu na jeedna ikonke

Wypróbuj VideoMach

dzieki piekne XD

a nawiazem mowiac chyba juz probowalem VideoMach i o ile sie nie myle tam bylo chyba cos nie tak z efektem przejsciowym miedzy fotkami … fade in o ile sie nie myle jeszczeraz dziekuje i pozdrawiam

HIlf