Witam, przez dwa dni wałkuję już ten temat i lipa.
Przeczytałem wiele forum zainstalowałem wiele programów i dalej lipa
Problem w tym że chciałem połączy film avi z napisami które pobrałem osobno i odtworzyć to na jakimkolwiek innym odtwarzaczu niż komputer.
Jak dotąd najlepiej zrobił to AviReComp lecz problem w tym że napisy nie synchronizują się z filmem mają prawdopodobnie ustawione fps.
Mam pytanie do was. Czy macie jakiś dobry sposób sprawdzony fizycznie na takie poskładanie sprawy.
Może macie jakieś tutki na to abo coś,
Ja w sieci znalazłem wiele tematów lecz odnośniki albo się nie otwierają albo otwierają się dziwne strony w ogóle nie na temat ,po prostu to są za stare tematy co nie które , a czas leci i na pewno jest wiele nowych programów,
proszę o konkretne nakierowanie mnie na ten temat ponieważ nienawidzę filmów z lektorem, wolę czytać prz czym mam lepszy dźwięk i szlifuje swój angielski
przepraszam "frog"ale zmieniłem temat i cieszę sie bo tu dostałem najwięcej mądrych odpowiedzi jesli obecny temat jest zły to proszę zasugeruj coś a ja szybciutko zmienie,
Sub2Divix ,przerobiłem napisy na srt ale po muxowaniu nie widać napisów w filmie ???
Nic nowego, Subtitle Workshop, SubEdit-Player to już znam
u mnie Subedit player nie odtwarza video tylko samo audio
prawdopodobnie za dużo mam namieszane w programach i kodeków za dużo , bo przez ostatnie dwa dni sprawdzałem wszystko,
Trochę po usuwałem i efekt jest że
AviReComp działa.
Auto Gordian Knot też działa
lecz napisy są rozjechane im dalej film to gorzej
da się je dopasować w Subtitle Workshop lecz to nie ma sensu bo jak zobacze film przy dopasowaniu napisów nie mówiąc o czasie jaki to pochłania ok 2h to po co oglądać film jeszcze raz , ( po to aby sobie po poczytać )
wszystkie napisy jakie znalazłem w sieci były rozjechane , ktoś jeden je wstawił a potem się powielały,