Piszę nowy wątek bo nigdy nie łączyłem dwóch obcych usług. W Home to było łatwo zrobić dwie usługi w jednym domu, ale niestety wyczaiłem tańszą ofertę hostingu i w home za 800zł nie mam zamiaru przedłużać. Jedynie co w Home jest Domena a hosting jest na stronie www.starkom.sklepna5.pl. Problem jest taki że dostałem na meila DNS które na panelu Home.pl wyrzuca błąd.
Czy ktoś na tutejszym forum umiałby mi wytłumaczyć co robie źle i jak te dwie usługi połączyć w całosć?
A na przyszłość przy takich banałach powinien pomagać hosting. Nie ma w tym nic trudnego, kwestia kilku kroków i wszystko powinno być ogarnięte. Przecież normalnie działający support to taka całkowita podstawa hostingu.
Polecam Ci zabrac domeny z home, bo nie tylko za hosting przepłacałeś. Zainteresuj się np aftermarket - znacznie tańsze przedłużenia domen. Wystarczy wyciągnąć od home tak zwany kod authinfo i przepiąć do nowego operatora.
Home jest chyba najdroższą firmą, a tak naprawdę z tej ceny nic nie wynika. Płacisz dużo za usługę, a wydająć 2 razy mniej dostałbyś to samo. W przypadku hostingu te różnice są jeszcze znacznie większe. Czy warto? Moim zdaniem nie.