Polećcie porządną książkę dla kursantów prawo jazdy kategorii B, gdzie są wszystkie przepisy, znaki, schematy jak zachować się na drodze itp. Oferty z allegro.
Powinieneś dostać podręczniki po zapisaniu się na kurs…
Poszukaj wydawnictwa Credo. Ja dostałem na kursie podręcznik kierowcy, testy na kartkach, testy na płytce, skrzyżowania w mieście, w którym zdajesz. Szczególnie te opisy skrzyżowań były bardzo pomocne.
Nie wiem tylko czy to wydawnictwo nie jest dostępne tylko w Pile.
ja mam na sprzedaż podręcznik kursanta kat.B
mogę wystawić na allegro jeśli chcesz
Opisz ją, co konkretnie zawiera. I z którego roku jest.
też polecam coś od Credo , ja dostałem przy rozpoczęciu zestaw który składał się z arkuszu z pytaniami ,2 podręczników ,płyty CD z przykładowymi egzaminami itd. To było w zupełności wystarczające ,polecam …
W jakiej miejscowości?
jak się zapiszesz do dobrej szkoły jazdy to ci da dobra książkę,ale i tak najważniejsze są testy które będziesz musiał wałkować pamięciowo i logicznie
Łódź
i jak ktoś tu już napisał to zależy raczej od szkoły bo pewnie nie każda szkoła wydaje kasę na takie przydatne materiały bo wolą więcej kasy dla siebie zatrzymać zresztą na teczce (i na każdej /cenzura/ co jest w środku )jest naklejka szkoły jazdy do której uczęszczałem więc na pewno zależy od szkoły …
– Dodane 06.02.2010 (So) 20:48 –
Łódź
i jak ktoś tu już napisał to zależy raczej od szkoły bo pewnie nie każda szkoła wydaje kasę na takie przydatne materiały bo wolą więcej kasy dla siebie zatrzymać zresztą na teczce (i na każdej /cenzura/ co jest w środku )jest naklejka szkoły jazdy do której uczęszczałem więc na pewno zależy od szkoły …
Aha. Mam jeszcze jedno pytanie skoro założyłem już ten temat. Ile kosztuje orientacyjnie prawo jazdy, ze wszystkimi opłatami, nauka jazdy, testy, badania lekarskie i potem wydania prawo jazdy?