Polećcie porządną książkę dla kursantów prawo jazdy kat. B

Polećcie porządną książkę dla kursantów prawo jazdy kategorii B, gdzie są wszystkie przepisy, znaki, schematy jak zachować się na drodze itp. Oferty z allegro.

Powinieneś dostać podręczniki po zapisaniu się na kurs…

Poszukaj wydawnictwa Credo. Ja dostałem na kursie podręcznik kierowcy, testy na kartkach, testy na płytce, skrzyżowania w mieście, w którym zdajesz. Szczególnie te opisy skrzyżowań były bardzo pomocne.

Nie wiem tylko czy to wydawnictwo nie jest dostępne tylko w Pile.

ja mam na sprzedaż podręcznik kursanta kat.B

mogę wystawić na allegro jeśli chcesz :slight_smile:

Opisz ją, co konkretnie zawiera. I z którego roku jest.

to jest ta książka :stuck_out_tongue:

http://sklepn.prawojazdy.com.pl/go/_info/?id=212

też polecam coś od Credo , ja dostałem przy rozpoczęciu zestaw który składał się z arkuszu z pytaniami ,2 podręczników ,płyty CD z przykładowymi egzaminami itd. To było w zupełności wystarczające ,polecam …

W jakiej miejscowości?

jak się zapiszesz do dobrej szkoły jazdy to ci da dobra książkę,ale i tak najważniejsze są testy które będziesz musiał wałkować pamięciowo i logicznie

Łódź

i jak ktoś tu już napisał to zależy raczej od szkoły bo pewnie nie każda szkoła wydaje kasę na takie przydatne materiały bo wolą więcej kasy dla siebie zatrzymać :stuck_out_tongue: zresztą na teczce (i na każdej /cenzura/ co jest w środku )jest naklejka szkoły jazdy do której uczęszczałem więc na pewno zależy od szkoły …

Dodane 06.02.2010 (So) 20:48

Łódź

i jak ktoś tu już napisał to zależy raczej od szkoły bo pewnie nie każda szkoła wydaje kasę na takie przydatne materiały bo wolą więcej kasy dla siebie zatrzymać :stuck_out_tongue: zresztą na teczce (i na każdej /cenzura/ co jest w środku )jest naklejka szkoły jazdy do której uczęszczałem więc na pewno zależy od szkoły …

Aha. Mam jeszcze jedno pytanie skoro założyłem już ten temat. Ile kosztuje orientacyjnie prawo jazdy, ze wszystkimi opłatami, nauka jazdy, testy, badania lekarskie i potem wydania prawo jazdy?

Kurs + badania: 1000 - 1400zł.

Egzamin Państwowy: Tu masz cennik