ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddsssvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Jaki język? Jeśli chodzi o PHP to przydatna będzie tutaj funkcja array_slice
: http://php.net/manual/en/function.array-slice.php
To jest niewykonalne, każdy komputer ma ograniczoną ilość pamięci i nie da się czegoś takiego zrobić. W ogóle skąd pomysł na takie coś? Do czego Ci taka tablica jest potrzebna?
Zawsze możesz dynamicznie rezerwować pamięć i dbać o to by tworzona była coraz to większa tablica. Coś jak to zrobiono w klasie string.
Może pomoże Ci w tym taki przykład cpp.sh/2dqn3
Powiedz może najpierw jaki problem chcesz rozwiązać w ten sposób, bo wygląda to na typowy przypadek problemu XY.
…assssssssssssssssssssssssssssssss
Znowu podałeś kawałek kodu i fragment niezrozumiałego dla mnie algorytmu. Powiedz jaki problem próbujesz rozwiązać?
Przepraszam, myślałem że to Ty potrzebujesz pomocy wesołych świąt!
Ja już nie chciałem się udzielać, ale podobnie jak @hindus teraz w ogóle nie rozumiem problemu. Zupełnie nie wiem co ty chcesz robić i po co Ci to w ogóle jest.
Zupełnie niezrozumiałe było jeszcze to jak rozpisałeś przykład wcześniej ustalając zasady:
- gdy wypadnie 0 to jest to przegrana i odejmujemy 1 (-1) punkt(?)
- gdy wypadnie 1 to jest to wygrana i dodajemy 1 (+1) punkt(?)
a później w przykładzie wypadło 0 i zrobiłeś -6, co w ogóle jest dla mnie nie zrozumiałe i nie wiem skąd się wzięło.
Gdybyś umiał czytać to byś wiedział.
To pierwszy i ostatni temat na tym forum.
nie dziękuję, nie obchodzę bo używam umysłu(staram się).
Programista powinien myśleć, czy myślisz że obchodzisz? To spowodowane brakiem myślenia czy tchórzostwem do podjęcia wyzwania zmian ku Dobremu i Prawdzie?