Polowanie.dobreprogramy.pl O co chodzi?

Puszek Okruszek bym wygrał. Były ostatnie 4 licencje ale gdy wysłałem to już nie było :frowning: A tak mi zależało …

Licznik był liczony wg zapisanych rekordów w bazie a nie wg liczby kliknięć.

mokreoko , wygrasz następnym razem.

BTW: Administracjo, a można komuś dać swoją licencje? :stuck_out_tongue:

No to widocznie, jednak tak szybko szły licencje :slight_smile:

Ja wygrałem gdy było jeszcze chyba powyżej 400 :mrgreen: ale i tak raczej korzystam z darmowego antyvirusa lekki i skuteczny to chyba mi się nie przyda.

Puszek Okruszek a jak dajesz komuś na prezent licencję NIEUŻYWANEJ to to jest piracenie ??

mokreoko , o co ci chodzi?

Pytam administracje, jesteś modem lub adminem?

BTW: Jak jest taka możliwość, to dam moją licencje mokremuokowi :stuck_out_tongue:

To dlaczego klikałeś. Ktoś by wykorzystał.

Jeśli wziąłeś udział tylko dlatego, że było za darmo i może leżeć na półeczce jako ozdoba, lub by zarobić to straszny z ciebie ***********.

ciekawe czy na allegro będzie to można np. sprzedać?

skicio hehe pewnie tak.

Mniemam że w e-mail z kodem będzie także to wszystko opisane, warunki licencji, co jak i dlaczego.

pierwsza rzecz jaką w życiu wygrałem .Po raz pierwszy kliknąłem gdy było 498,ale nie chciało mnie przekierować do formularza, dopiero JAK WSZEDŁEM PRZEZ KOMENTARZE to mnie przekierowało do formularza.

bedzie ten mks pdo vista chodzil?

Tak, czytajcie sobie opis:

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=30&id=74

System operacyjny: MS Windows 98/Me/2000/XP/2003/Vista

A ja tam będę z tego korzystał po co klikaliście na ten łup jak nie jest wam to potrzebne było zostawić dla innych użytkowników którzy by sie z tego cieszyli :mrgreen:

jakby to teraz wystawić na allegro to za pół ceny najdrożej, bo tego będzie tera sporo

Ja bym się cieszył przeogromnie

a skąd wziąć ten program, klucz dostaniemy a instalkę ?

Instalke można ściągnąć ze stronki dobreprogramy

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=74&t=30

Instalka do ściągnięcia z dp, wpisujemy tam klucz po prostu.

aha, a co do licencji bo jest DOM DOM PLUS itd,

jak rozróżnia ta instalka to?