Jezu, rozczarowała mnie administracja :? Liczyłem na coś wielkiego, a tu… takie coś… :x
Xaros Program za ~130zł a ty narzekasz…oczywiście gdzieś na allegro itp można było za ~80zł znaleźć coś podobnego, ale nie o to w tym wszystkim chodzi.
chyba nie brałeś w tym udziału skoro tak mówisz Xaros
to było coś wielkiego
na ile stanowisk bedzie ten MKS, bo tam gdzie dotarłem gdzie można kupić to jest na 3
Xaros ponad 67 tysięcy złotych wydali na te 500 licencji i twoim zdaniem to mało . Ja tam się cieszę z wygranej i oby było więcej takch akcji.
Pozdrawiam Userów , Modków i Adminów DP
E tam , MKS?Takie antywirusy to o tyłek rozbić.
Bardock a ja upolowałem i napewno skorzystam bo już mi na kaspra się licencja kończy.
Heh chciałem ci coś napisać ale po przeczytaniu sigu skicio powstrzymałem się.
No to już bezczelność nie dosć ze dali za darmo to jeszcze narzekania :twisted:
No jeżeli dla Ciebie 500 licencji o wartości 67 tys. zł to nie jest nic wielkiego to sorry…
pysiu , masz racje.
Mi sie przyda na ten roczek
Puszek Okruszek wiec jednak mi nie podarujesz ??
A więc i ja wygrałem. Udało się gdy było ~70 licencji, a tuż po tym musiałem wyłaczać komputer…
Tak, to było coś wielkiego. Tylko że serwery troszke zamulały. Ciekawe jak duży transfer został wygenerowany, jak polowaliśmy
mokreoko , pomyśle nad tym
Napisze ci na PW.
witam! ja także upolowałem… ale co dalej? wypełniłem wpisałem e-mail i nic…żadnego e-maila… co z tym fantem?
Mi osobiście ten antywirus bardzo się przyda bo za 5 dni kończy mi się trial na kasperskiego a jak narazie kaski brak
A msk to dobry antywirus a jeszcze teraz mam go za free :)
I wkurzają mnie osoby które piszą że redakcja dp się nie postarała
Szczerze to niespodziewałem się że może dać tak dużo od siebie
THANKS FOR ALL !
A pofatygowałeś się chociaż przeczytać regulamin konkursu ?
Xaros
Krogulec
Widocznie jego rodzice są tak dziani że tyle to on dostaje kieszonkowego
Kto pyta nie błądzi ale na przysłość radzę jednak czytać regulamin
Klucz otrzymasz w ciągu 7 dni na swój adres e-mail