Polowanie.dobreprogramy.pl O co chodzi?

Gutek2222 ja nie pomyliłem for, tylko przedstawiam szarą rzeczywistość panującą w internecie, a wy zresztą boicie się tych tematów jak ognia, ale ja nie mam zamiru rozwijać tego wątku, po prostu przedstawiłem jak to wygląda i to tylko moje indywidualne zdanie.

Udziału w konkursie nie brałem jak napisałem po pierwsze nie chce mi się szukać (polować) a po drugie akurat ten antywirus mi absolutnie nie potrzebny bo używam darmową alternatywę lżejszą dla systemu.

Pozdrawiam

Ale macie problem, kto brał udział to brał; kto nie to nie jego sprawa. Po co się kłócić? Każdy ma swoje zdanie. Według mnie powinbiście zakopać topór wojenny.

Albo w ogóle zakończyć tą “dyskusję”…był konkurs…już nie ma…chwała organizatorom…gratulacje dla “zwycięzców” i tyle… :slight_smile:

Madafaker racja - do ZSYPu się nadaje bo się kłócą :slight_smile:

też uważam ,że “…, z głodnym się nie najesz”. dlatego już nie będe się wdawał w takie dyskusje. Macie racje temat się nadeje do kosza jest ostro offtopowy konkurs był spoko nie rozumiem tych co narzekają gdzie indziej są takie fajne konkursy ? tylko DP :mrgreen: pzdr. dla organizatorów.

i na tym skończymy :slight_smile: