Polowanie.dobreprogramy.pl O co chodzi?

ja wogóle nie kapowałem zasad polowanie na co ?? licencje ale jak ?? poczekałem do 18 odświeżyłem stronę i pisało co pisało że juz dziś i tak z 15 minut odświeżałem i cały czas to samo …

wystarczyło wejść na vortal… ja sie zorientowałem od razu jak przeczytałem podpowiedź i poszedłem do mks’a, bo nigdy go dobrze nie scrackowano (czytałem gdzieś) nie wiem czy to do tego sie odnosiło ale najważniejsze że wygrałem… po napisaniu posta około 18.15 dostałem chyba z 10 wiadomości ‘jaki to program’ nie bede podawał nicków bo to nie ma sensu, wygrana cieszy, tym bardziej że to pierwsza moja wygrana na dp :slight_smile:

PS. w regulaminie pisze że tylko raz moge wziąść udział w konkursie, ale to chodzi o całe polowanie ( również te co będą) czy tylko chodzi i mks? krótko mówiąc czy moge brać udział w następnym polowaniu?

Rada dla redakcji:

W celu zmniejszenia oszustw proponował bym przy następnym polowaniu usuwanie tematów na forum związanych z tym konkursem (oczywiście do czasu zakończenia zabawy) i nagradzanie ostrzeżeniami tym którzy uparcie będą zakładali posty związane z “zabawą”,

Zablokował bym też możliwości komentowania newsa z konkursem na forum.

zapobiegnie to (według mnie) takim sytuacją

Jak ja lubie takich dziwnych ludzi nie znasz mnie i obrażasz ? Jak napisałem ,że mi się nie przyda to miałem to na myśli nie wpadłeś może na pomysł ,że moge kogoś tym obdarować mojej koleżance kończy się licencja na AntiVirenKit więc podaruje jej klucz do mks ale czego ja od Ciebie wymagam myślenie to za dużo.

ale ja nie wiem o co wam chodzi to był konkurs - ktoś wygrał to jego sprawa co z tym zrobi…

btw Dostał ktoś już klucz na maila??

Ja dołączyłbym jeszzce zablokowanie PW na czas konkursu, a najlepiej wyłączyć całe forum :smiley:

:roll:

Nie rozumiem twojego “żartu”

Według mnie to co napisałem to bardzo dobry pomysł

Oczywiście to tylko propozycja

post o konkursie był potrzebny bo nawet jak ktoś znalazł program to redakcji coś nawaliło i pojawiała się tylko strona główna konkursu a nie formularz później ktoś rzucił na forum ,żeby wchodzić przez komenty i dzięki temu tylko dużo ludzi wygrało.

Z twojej wypowiedzi wnioskuję, że jednak albo wziąłeś udział by ładnie leżało na półeczce, albo nie umiesz czytać!

Napisane jest wyraźnie JEŚLI.

Dziwny to może jesteś ty, najpierw przeczytaj, później POMYŚL, a na końcu pisz to nie będzie nieporozumień.

to nie żart :slight_smile:

Dawałem propozycję taką, aby na czas konkursu wyłączyć pw albo całe forum.

Wielu z userów dobreprogramy pisało na opw do ludzi którzy w temacie o polowaniu napisali że upolowali nagrodę.

Wtedy gdy forum na jakiś czas przy konkursie zostało by wyłączone, skala oszustwa zmniejszyła by się, bo pzrecież nie każdy zna do siebie namiary na gg, msn czy inny komunikator.

Wtedy choć trochę mozna by było zmniejszyć skale oszustwa, choć nie ukrywam, że trzeba by było zrobić jeszcze dodatkowe zabezpieczenia, np. Jeśli osoba wchodziła bezpośrednio na link do formularza, przez link otrzymany np. na gg, taka osoba powinna dostać godzinnego bana :slight_smile:

I wtedy nieuczciwość znowu by spadła :slight_smile:

a w moim pierwszym poście jest napisane wyraźnie MI się nie przyda więc po co waliłeś posta z jakimś jeśli nie pomyślałeś pierwszy mam nadzieje ,że to zrozumiesz :lol: bo jak napisałeś tego posta to na pewno nie zrozumiałeś.

na jakiej półeczce może sam pomyśl ? dziwak z ciebie nie odpisuj mi już nawet po prostu mam jedno określenie na to: żal/żałosne :lol: pomyślałem ale chciałem ci coś uświadomić pozatym moja sprawa co z tym zrobie zazdrościsz ? i nie pisz już więcej gdyż nie zamierzam dyskutować na twoim niskim poziomie.

Półeczka jest w tym kontekście przenośnią.

Co do dziwactwa i niskiego poziomu to zauważ, że to ty mnie obrażasz więc nie odwracaj kota ogonem.

Co do zazdrości to jesteś żałosny jeżeli tak myślisz, a moja pierwsza wypowiedź zawierająca “Jeśli…” wynika z pogardy dla ludzi, którym nie jest to potrzebne, ale biorą żeby mieć.

Nigdzie nie napisałem, żę cię o to oskarżam. Jeżeli nie potrafisz tego zrozumieć to przykro mi.

Jeśli nie zamierzasz dyskutować to nie wypowiadaj się więcej.

Ja tylko odpieram twoje ataki na moją osobę.

Przecież komentarze i tak przechodzą moderacje

ziomek5 , tasman4 koniec tej dyskusji.

na pewno :lol: “póleczka” no no może zostaniesz poetą ale niech ci będzie ,że prznośnią.

a kto obraził pierwszy ? i to jeszcze po tym jak nie rozumiał słowa Mi ?

jasne … nie wiem po co to w ogóle napisałeś nie masz nic sensownego do powiedzenia oprócz obrażania innych to lepiej milcz.

sam jesteś żałosny nie obrażaj mnie (i niby kto kogo obraża ?) ja tak nie myśle sobie jaja z ciebie robie ps. dobrze się bawie.

nie wcale… żal nie umiejętność zrozumienia tego co się pisze ja na twoim miejscu bym przeprosił jeśli kogoś oskarżyłem bez podstawnie a ty tak zrobiłeś, przypominam ,że jeśli wystąpiło dopiero po tym jak napisałeś “To dlaczego klikałeś. Ktoś by wykorzystał.” czyli najpierw oskarżyłeś o potem zrobiłeś sobie funkcje “jeżeli” w excelu uwaga przenośnia :lol:

również to czynie. czy będziemy się tak kłocić bez sensu ?

ziomek5 nie widziałeś co napisał Krogulec :?:

Puszek Okruszek tu masz odpowiedź : http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … 60#1085160

jak pisałem tą wypowiedź to jeszcze wypowiedzi Krogulec nie było.Z mojej strony kończe dyskusje.

I to nas cieszy :slight_smile:

Z mojej też.

Jak to mówią “…, z głodnym się nie najesz”.

Koniec nie wdaję się więcej w dyskusję na ten temat.