AZPR skrypty przestałem pisać już dawno. Kompletnie mnie to znudziło.
Jeśli słyszałeś o nowej wersji forum czy sajtu od lat, to gratuluje, wiesz więcej niż ja. Pominę zgryźliwy komentarz dotyczący szybkości pisania. Nie masz zielonego pojęcia z jaką szybkością to robię i ile rzeczy w ciągu “tych lat” zrobiłem. Proponuje więc darować sobie takie zgryźliwości i zostawić je dla swoich kolesi w piaskownicy.
Nie mam ochoty na dalszą dyskusję w tym wątku, więc nie wysilaj się…
Ja sobie dam rękę uciąć, że to dosyć klasyczny konkurs. Stawiam też, że kształt przygotował qbap w oparciu o istniejący pomysł a Krogulec przyprawił to i całość urosła do czegoś naprawdę masywnego. Czy to będzie polowanie na specjalne informacje na portalu, czy będą pojawiały się w określonym miejscu czy w losowych, czy będą miały wskazówki do odpowiedzi czy do kolejnych zagadek, jak będą naliczane punkty - nie wiem. Ale jestem przekonany, że będzie to tego typu gra.
Wystarczy rzucić okiem na różne konkursy walentynkowe i im podobne, kiedy trzeba było na portalu namierzyć jakieś serduszko czy coś. Spodziewałbym się rozwinięcia tej idei.
Wydaje mi się, że to będzie nowa wersja Vortalu. I specjalnie nazwali to polowaniem żeby nikt nie mógł się domyślić. Ale kilka osób już się domyśliło .