Witam. Poszukuje POLSKICH sterownikow do skanera MUSTEK 1200 USB PLUS. Wszystkie jakie znalazlem,w tym rowniez te ze strony http://www.mustek.com.pl nie maja polskiego jezyka. Potrzebuje z polska language. Czy moglby mi ktos pomoc, czy w ogole takie sterowniki isnieja? Prosze o odpowiedz. Z gory dziekuje.
Jeśli na stronie producenta nie ma polskich sterowników, to wątpię żeby w ogóle były.
BTW do czego ci polskie sterowniki ?
Sterowniki się instaluje się, żeby dobrze współpracowały z PC-tem
Nie muszą być polskie
Hejka. Dzieki za odpowiedz. W sumie ktos bardzo mi bliski prosil mnie o polskie sterowniki do niego. Teraz wydaje mi sie ze chodzilo jemu o oprogramowanie. On dostal wraz ze skanerem plyte (instalacja po angielsku) i chyba wraz ze sterownikami byly instalowane programy do skanowania (obslugi skanera) i chcialbym te programy skads sciagnac z polska baza jezykowa… Czy moglby mi ktos pomoc?
Żebyśmy mogli pomóc, potrzebna nazwa tych programów
Hi to nie jest takie proste jak sie to robi dla kogos, a nie dla siebie. Wiem tyle ze ma skaner Mustek 1200 USB PLUS i potrzebuje do niego polskiego oprogramowania do skanowania. Nie wiem jakie programy wykorzystuja ten skaner i z nim wspolpracuja. Gdzies w internecie wyczytalem (przy tym jak szukalem polskich sterownikow do skanera) o Recognita 4.0 standard PL, Picture Publisher 8.0 <- ktos wie do czego to sluzy i czy to jest to czego szukam?