Pomoc przy wyglądzie

Witam,

Już kiedyś pisałem na podoby temat i jakos tak…

Teraz sprawa wygląda tak. Zrobie teraz nowy “wyglad” stron i chciałbym poznać waszą ocene, po mógłbym zmienic puki jeszcze mam na to czas…

aha… pomóżnie mi bo nie wiem gdzie mogę umieścić te logo to jest w ragu…

z góry dzięki za pomoc.

Adres strony http://sokolwola.pl/nowy/

Myślę, że możesz je przesunąć w prawo, pod napis “LKS”.

Nadal nie podoba mi się żółta czcionka - jest na złym tle.

Próbowałeś pisać na czarnym?

A tak ogólnie - mam wrażenie, że strona jest nieuporządkowana…

Całkiem niezła, ale musisz jeszcze popracować.

Logo zamiast ptaszka po prawej na gorze- cos mi on tam nie pasuje.

Czesc z linkami przerzucil bym jednka na lewo. Nie podoba mi sie tez ze czesc z przykladowym textem jest taka mala, w sumie to jeszcze zalezy ile tam bedzie do czytania ale jesli jakies wieksze ilosci textu to definitywnie bym powiekszyl.

Pozatym wszytsko bardzo ladne :smiley:

Kiedy otworzyłem załączonego linka zastanawiałem się o czym tak naprawdę ta strona jest. Gdyby nie buty i piłka, w bardzo chaotycznym menu oraz logo “ludowego klubu sportowego” pewnie strona zaliczałaby się do tematyki przyrodniczej traktującej o sokołach. Strona to jeden wielki chaos i jak napisał Morgen strona jest naprawdę nieuporządkowana , a to naprawdę wielki minus. Widzę że wycinanie obiektów również Ci nie wychodzi :slight_smile: Te krzaki po lewej stronie pod logo, na wysokości “aaa” do wyrzucenia, robisz stronę o klubie, a nie o przyrodzie więc dodaj coś co rzeczywiście będzie odnosić się do klubu sportowego , a nie jak obecnie do przyrody. Miasto… bez komentarza. Menu po prawej stronie, połącz dolną i górną jego część, bo teraz odnoszę wrażenie jakby te kawałki, z którego składa się menu wisiały w powietrzu i nie wygląda to zbyt ładnie. Czcionka po dłuższym jej oglądaniu może męczyć wzrok, można zmienić zarówno kolor jak i krój. To jest koncepcja czy prawie gotowy projekt :?: To co powala na kolana to woda na bagnach, która jest takiego samego koloru jak tło całej strony :mrgreen:

• chaos.

• nieuporządkowanie.

• tematyka, która podchodzi bardziej pod przyrodę niż sport.

• wycięcia obrazków.

• (taki mały) że strona jest nie szablonowa.

To jest tylko moje zdanie. Popracuj jeszcze nad tym.

A jakie proponujecie kolor do takiego tła ? i jaki krój ?

Jeśli chodzi o menu to wolałbym po prawej stronie ale chyba to nie jest az takie zle…

Do takiego tła? Myślę, że jakiś śnieżny. Troszkę biały, troszkę szary.

Co do kroju - ja prawie zawsze daję Verdana; Arial :slight_smile:

A teraz jest raki problem ze barwy klubowe ja czarno - żółte i chciałbym coś w tych barwach zrobić… chociaż kolor czcionki

No to może daj kolor czcionki żółty, a kolor tła czarny. Bo to co teraz jest to do żółtego nie za bardzo pasuje.

Możesz też spróbować dać czarny tekst, a tło żółte, ale chyba pierwsza opcja brzmi bardziej obiecująco.

coś już poprawiłem… oceńcie i powiedzcie mi co mam zrobić z logo nie zmieniając go tylko dodając coś żeby było dobrze… na czcionkę zarazie nie patrzcie… wpierw muszę zrobić jakieś wygląd…

Myślę, że to zależy od gustu.

Tak w ogóle to ja bym poprawił cały top. Jak już wspomniał Matheosh - strona kojarzy się raczej z przyrodą i sokołami.

Co do kolorów czcionki i tła - wygląda to jak bagno, niestety.

Powiadasz, że takie są barwy klubu (żółte i czarne). Popatrz na strony klubu Borussia Dortmund i wyciągnij wnioski.

:arrow: http://www.borussia.com.pl/

ja chce zrobić coś unikalnego… a bardzo prostego a znaczącego…

czekam jeszcze na jakieś komentarze