Logo zamiast ptaszka po prawej na gorze- cos mi on tam nie pasuje.
Czesc z linkami przerzucil bym jednka na lewo. Nie podoba mi sie tez ze czesc z przykladowym textem jest taka mala, w sumie to jeszcze zalezy ile tam bedzie do czytania ale jesli jakies wieksze ilosci textu to definitywnie bym powiekszyl.
Kiedy otworzyłem załączonego linka zastanawiałem się o czym tak naprawdę ta strona jest. Gdyby nie buty i piłka, w bardzo chaotycznym menu oraz logo “ludowego klubu sportowego” pewnie strona zaliczałaby się do tematyki przyrodniczej traktującej o sokołach. Strona to jeden wielki chaos i jak napisał Morgen strona jest naprawdę nieuporządkowana , a to naprawdę wielki minus. Widzę że wycinanie obiektów również Ci nie wychodzi Te krzaki po lewej stronie pod logo, na wysokości “aaa” do wyrzucenia, robisz stronę o klubie, a nie o przyrodzie więc dodaj coś co rzeczywiście będzie odnosić się do klubu sportowego , a nie jak obecnie do przyrody. Miasto… bez komentarza. Menu po prawej stronie, połącz dolną i górną jego część, bo teraz odnoszę wrażenie jakby te kawałki, z którego składa się menu wisiały w powietrzu i nie wygląda to zbyt ładnie. Czcionka po dłuższym jej oglądaniu może męczyć wzrok, można zmienić zarówno kolor jak i krój. To jest koncepcja czy prawie gotowy projekt :?: To co powala na kolana to woda na bagnach, która jest takiego samego koloru jak tło całej strony :mrgreen:
chaos.
nieuporządkowanie.
tematyka, która podchodzi bardziej pod przyrodę niż sport.
wycięcia obrazków.
(taki mały) że strona jest nie szablonowa.
To jest tylko moje zdanie. Popracuj jeszcze nad tym.
coś już poprawiłem… oceńcie i powiedzcie mi co mam zrobić z logo nie zmieniając go tylko dodając coś żeby było dobrze… na czcionkę zarazie nie patrzcie… wpierw muszę zrobić jakieś wygląd…