Witam, posiadam laptopa asus X540L i po dłuższym użytkowaniu nie spełnia on moich oczekiwań,chciałbym zamienić na coś lepszego max do 2600zł nie szukam laptopa do gier. Mogę prosić o jakieś propozycje laptopów do tej ceny?
Musiałbyś trochę nagiąć swój budżet, przynajmniej o 100 zł więcej wtedy mogę zaproponować takie coś:
mógłby być o 100zł droższy ale nie chcę asusa
a ACER?
Zalezy od wielkości ekranu, jak nie chcesz gier, to możesz wypasione i3-8130u lub okrojone niecoi5 dostać. Gdybyś nie wykluczał kiedykolwiek jakiejkolwiek gry, to Amd, bez grafiki, z ryzenem 2500U. Wszystkie min 8 GB Ram i SSD min 240 GB.
Mam i z czystym sumieniem polecam.
Do zastanowienia wersja 16GB i dołożenie dysku na magazyn dodatkowo.
Nie szukam laptopa do gier ale pierwsza propozycja podają laptopy do gier. Masakra.
Nie napisałeś za dużo do czego będzie używany jakie preferencje itp?
Jeżeli ma być do domowego użytkowania to lepiej wybrać coś z lepszym wykonaniem i wyposażeniem.
Modele 15 calowe
Ewentualnie mniejszy 14 calowy
A co myślisz o tym?
Zdecydowanie lepszy wybór, zresztą podałem Ci ten model wyżej tylko bez grafiki dedykowanej i z jednym dyskiem SSD. Tylko nie opłaca się gdyż tutaj masz z większym dyskiem SSD w tej samej cenie
Jeśli nie grasz, najlepszym wyborem byłby według mnie: Huawei Matebook 14":
(al.to to drugi sklep x-kom, więc pewne źródło) + darmowa dostawa
- lekki i z aluminiową obudową
- matryca matowa IPS, posiada małe ramki, dobre kolory
- klawiatura jest podświetlana
- wydajny procesor i karta graficzna do codziennej pracy, internetu, nauki, edycji zdjęć z wakacji
- jest dobrze wykonany, bateria starcza nawet na 8h pracy i szybko ładuje się za pomocą USB C
Zachowaj Panie od Acer’ów.
Tak naprawdę nie musisz autorze postu szukać konkretnie. Wystarczy że będziesz miał 4-ro rdzeniowy procesor. najlepiej jakiś intelowski, do tego 8GB RAM, dysk SSD i będzie smigał
Lenovo Ideapad 320s-15 z kodem komunia jest za 2299 zł