Witam ostatnio na moim osiedlu odcieli mi prad na jakis czas gdy mialem wlaczony komputer po tym zajsciu jak juz wrocil prad wlaczylem go i zaczelo pokazywac sie poczekaj 10 sekund lub kliknij aby pominac poszukiwanie bledu i naprawienie go (chodzi o dysk) i jest to moj dysk systemowy czyli C. Nic sie nie dzialo co wplywalo na moje dzialania na komputerze zadne zaciecia jakies bledy itp nic totalnie. O co mi chodzi? Glownie chodzi o to ze za kazdym razem gdy wlaczam komputer mam to samo i nie klikam nic tylko daje mu przeskanowac i naprawic chcialbym dodac ze codziennie optymalizowalem dysk przez windowsowska opcje mozna to tak nazwac nazywa ona sie optymalizacja i defragmentacja dyskow i optymalizowalem tam dwa dyski czyli ten C (ssd) i moj d czyli hdd. Olalem to ze przy wlaczaniu komputera mialem ta naprawe i gdy jiz chcialem go pozniej wylaczyc zrobilem przed tym optymalizacje i nie pokazywalo mi juz dysku c do optymalizacji tylko sam d. Nigdy sie tak nie dzialo tylko po tym „wywaleniu korkow”. Moj komputer to Lenovo Legion y520t 25icz jak cos. Pomocy, piszcie pytania odpowiem szczegolowo, sory ze napisalem szybko i niezbyt logicznie jak debil ale potrzebuje pomocy z tym. Z gory dziekuje.