Pomocy,poszukuję sterowników do napędu LG

Witam

Poszukuję sterowników do napędu optycznego hl-dt-st dvdram gsa-t20n ata device dla systemu Vista 32bit

Mam problem z uruchomieniem gry z oryginalnej płyty.Napęd jej nie odczytuje i komunikat karze włożyć oryginalną płyte

Pomóżcie bo mam załamke

jeśli to Stalker czyste niebo to też tak miałem

Dodane 21.12.2010 (Wt) 17:38

http://www.bioticaindia.com/gsa-t20n.html

zobacz to (na własną odpowiedzialność :wink: )

Dodane 21.12.2010 (Wt) 17:39

Ale według mnie to nie kwestia sterów

Może masz uruchomione jakieś emulatory wirtualnych napędów. Jeżeli tak to je wyłącz.

Ryujin ,

Proszę poprawić pisownię w tytule tematu. W celu edycji swojego posta proszę skorzystać z przycisku Edytuj.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.

Jakąkolwiek inną płytę odczytuje napęd?

Kup oryginalną grę, a nie starasz się uruchomić pirata.

Oryginalne gry też tak mają, choćby Medal Of Honor: Airborne, który nie działa na wszystkich napędach.

Wszystkie problemy są nie związane z napędem, tylko zainstalowanym software na komputerze.

Zdziwiłbyś się.

Gra to Sacred Złota Edycja od SuperSeller.Gra ma jakiś system zabezpieczający Star Force chyba przed piractwem,noi on zaczyna weryfikowac płyte oryginalną,noi nie weryfikuje jej chyba napęd.Emulatorów nie mam włączonych,inne gry i filmy chodzą…

Może jakby zrobić obraz wirtualny i odpalić z ikony to gra by działała,mam przecież zainstalowaną oryginalną

Tylko tez za bardzo nie wiem jak,nie znam sie na tym,tyle wiem,ze trzeba mieć chyba cracka ale nawet nie wiem gdzie go znaleść

Pomóżcie mi chociaż zrobić żeby gra chodziła bez płyty:-)

W takim razie zapytaj na innym forum…

Daj fote to crack będzie