Pomóżcie mi dobrać kartę graficzną do sprzętu

Siema.

Więc pomóżcie mi dobrać kartę graficzną do sprzętu:

-Płyta główna P5VDC-TVM (PCI Express)

-Procesor Intel Celeron D336 2.8 GHZ

• Pamięc 512 ( ale zmieniam na 2 GB)

Niektórzy doradzali mi GeForce 7300GT Galaxy + ZALMAN ja widziałem na allegro np tą kartę GigaByte 8500GT 512 WARHAMMER EDITION TURBO FORCE. A może będzie jakaś inna jeszcze lepsza. Chodzi mi żeby pograć w jakieś fajne nowe gierki. Dzięki za KAŻDY komentarz.

już lepszy jest ten 7300GT :x

ile masz kasy?

najlepiej brać 8800gt a potem procka wymienić…

nom właśnie mówili że muszę pierw kupić intel duo, zmienić płyte głowną ( ponocz ta płyta nie obsługuje intel duo) a dopiero potem 8800.500 zloty moge wydać

e2160

abit ip35-a

i cała reszta z kompa który masz…

jaki masz zasilacz? bo nie wiadomo czy zasiłka spali nowy sprzęt…

omg sam nie wiem jaki mam zasilacz :frowning: jak to sprawdzić? a 8800 kosztuje z 500-600 złoty nie? i jak bym chciał ją kupić to musiałbym faktycznie zmienić płyte i procka?

odkręć lewy bok obudowy i w lewym górnym rogu jest taka nalepka… co na niej pisze?

http://allegro.pl/item330248242_gigabyt … b_800.html zobacz może to 3 w 1 płyta pamięć i procek???

ta płyta to jakiś śmieć… a ramy pewnie no-name które się w ogóle nie kręcą :stuck_out_tongue:

Aha a bym kupił :stuck_out_tongue:

a na instrukcji nie będzie pisało jaki jest zasilacz wmontowany?

nie ma instrukcji do komputera… jest do grafy, płyty głównej, procka ale nie do kompa! zasilacz wpakowali pewnie jakiś szort… sprawdź…

Ok czekaj :slight_smile:

nom jak wpakowali karte zintegrowana 64 mb :frowning: to zasilacz pewnie tez jakiś do d…y

ok mam : APP-DO1 PIN-TEST-DO3 HI-POT-DO4 GROUND-DO5 ATE-DO6

i TERAZ DORADż JAKą KARTę NO A JAK POTRZEBA ZMIENIć PRZY TYM PROCKA TO PODAJ I ZASILACZ DOBRY CZY TRZEBA ZMIENIC? o sorka za capslocka ale pisalem ten nr na capslocku :stuck_out_tongue:

to mi nie wygląda na nazwę…

zrób zdjęcie tej naklejki…

nom naklejka jest biała i jest ten kod

tylko? musi być jakieś logo albo coś w tym stylu…

nom właśnie nie ma jest tylko zasilacz biały na nim ta nalepka :frowning:

no to może kupić jakiś zasilacz :smiley: i kupic ta karte 8800? wejdzie na ta płytę i procesor czy kupić ta co na początku pisałem a może jeszcze jakąś inną ?