Pomóżcie w wyborze telefonu

potrzebuję ładny telefon z klapeczką i odtarzaczem mp3 pomóżcie! !!

Proszę zmienić tytuł na konkretny.

Motorola V3, Motorola V3i, Motorloa V3x, Samsung SGH-530, Samsung SGH-720.

Także polecam Motorole V3

a ja odradzam ta motorole v3, sam ostatnio ja chcialem wziasc.b duzo sie ich psuje i wycofali je juz z produkcji

:o

Motorola RAZR V3 - teraz tak ten telefon sie nazywa bo v3 to byla lipa.jak masz kogos znajomego w plusie to zapytaj ile ich wracalo do nich na gwarancji

Kolega ma zwykłą V3 od ponad roku: 0 problemów.

Brat ma v3i: 0 problemów

Wujek ma v3x: również 0 problemów.

Więc coś to dziwnie wygląda.

Zresztą nie słyszałem aby motorole masowo się psuły.

Może tam jeden model czy dwa ale to i nokie i SE tak mają że czasem zjedzie telefon z usterką.

ja bym wzial nokie 6131 ale to sporo wiekszy wydatek.wiem ze nokia nie robila do tej pory sporo telefonow z klapkami ale wybralbym zdecydowanie ta nokie

czy ma ktos z Was telefon w orange z orange menu? kumpel ma sagema myx-62 i narzeka na to menu czy w innych telefonach mial ktos z Was taki problem?

czy da sie to menu usunac?

polecam motorole v360 , mam taką i jest super , jesli chodzi o orange menu to mozna z kazdego telefonu usunac :] ja sam usunalem

The best is SIEMENS ;*

:mrgreen: np. S55 lub SK65

a z klapką: EF81, EF91, CF61, troszke drogie :wink:

A ile kasy chcesz przeznaczyć na ten cel?

Ja polecam http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=934 .

telefony z klapeczką nie są ładne ale dobra motorola v3

Kwestia przyzwyczajenia.

Ja bym nigdy nie chciał telefonu z klapką, ale znam ludzi którzy nigdy nie kupią telefonu bez klapki :mrgreen:

Ja również polecam nokię 6131, kupiłem żonie właśnie ten model w media markt, fajny fonik dla kobiety i mężczyzny. Zaraz potym jak zrobiłem format bateryjce tosię nim pobawiłem i już bym go prawie sobie kupił, ale sprawiłem sobie 6280, a tylko dlatego że 6131 nie ma UMTS-u i to był jedyny powód ( często ssam necik używając fonu jako modemu), ale gdyby mi na tym nie zależało to napewno już bym miał tą 6131. Ma fajny bajer; z boku obudowy przycisk, który otwiera automatycznie obudowę.

*Grzesiek82 - orange menu, nie jest takie najgorsze, w noki 6280 można je wyłączyć z pozycji telefonu menu; menu - wyświetlacz - ustawienia tr. gotowości - orange home screen - ustawić na NIE. I po kłopocie, trzeba sprawdzić w innych nokiach, może też można z pozycji menu zamiast wgrywać nowy soft.

Polecam Samsung E360i dobry telefon irda bluetootch mp3 ma tez aparat spoko telefon i tylko 5 stowek to malo w porownaniu do Motoroli V3 ;))

Motorola V3i, Motorloa V3x, Samsung SGH-530, Samsung SGH-720

Motorola mpx220, Samsung X660