Pomysł na stronę www

Witam,

Chcę zrobić swoją stronę internetową tylko nie wiem na jaki temat. Więc chciałbym się dowiedzieć o o jakiej tematyce najczęściej przeglądacie strony i jakie macie ciekawe pomysły na stronkę. Z góry dzięki.

witam,

może motoryzacja oraz lotnictwo

ja przynajmniej to bardzo lubię

pozdrawiam

lol, ale temat :stuck_out_tongue:

czy naprawde myślisz że jeśli ktoś ma pomysł na ciekawą stroną mogącą odnieść potencjalny sukces podzieli się tym z innymi na forum?

generalnie jest jedna prosta zadasa: jesli masz robić stronę rób o tym czym się interesujesz - będziesz najbardziej wiarygodny.

a poza tym Twoje podejście - że zrobię sobie stronę ale nie wiem o czym to praca od d… strony 8) najpierw jest pomysł a potem wykonanie a nie na odwrót

Stronę powinno się robić o tematyce takiej, na której sie najbardziej znasz. Wiadomo, że weterynarz nie napisze strony z tutorialami do photoshopa ;).

proponuje załóż sobie bloga i pisz na nim co chcesz :stuck_out_tongue:

ja zawsze chciałem owtorzyć stronę ale nigdy nie wychodziło wiec założyłem fora i sobie radzą nieźle :stuck_out_tongue:

i założyłem również bloga żeby pisać o wszystkim i o niczym :slight_smile:

a o czym te fora? też “ło nicym”? :slight_smile:

bo sam bym zrobil stronke, tylko ze mi pomyslow zabralko na kolejną :slight_smile:

i tak mimo wieloletniego doswiadczenia w webmastece i małej nadziei na znaleznienie ciekawego pomyslu przegladam podobne tematy :slight_smile:

To jest prawdziwa zmora, ja niewiem co dodawać do mojego programu bo pomysłów mi brak, a to jest dopiero wesia alpha. Ja proponuje serwis z otwartymi FAQ, coś podobnego do wikipedji tylko że nie encyklopedia tylko odpowiedzi na rórzne pytania.