Witam,
Chcę zrobić swoją stronę internetową tylko nie wiem na jaki temat. Więc chciałbym się dowiedzieć o o jakiej tematyce najczęściej przeglądacie strony i jakie macie ciekawe pomysły na stronkę. Z góry dzięki.
Witam,
Chcę zrobić swoją stronę internetową tylko nie wiem na jaki temat. Więc chciałbym się dowiedzieć o o jakiej tematyce najczęściej przeglądacie strony i jakie macie ciekawe pomysły na stronkę. Z góry dzięki.
witam,
może motoryzacja oraz lotnictwo
ja przynajmniej to bardzo lubię
pozdrawiam
lol, ale temat
czy naprawde myślisz że jeśli ktoś ma pomysł na ciekawą stroną mogącą odnieść potencjalny sukces podzieli się tym z innymi na forum?
generalnie jest jedna prosta zadasa: jesli masz robić stronę rób o tym czym się interesujesz - będziesz najbardziej wiarygodny.
a poza tym Twoje podejście - że zrobię sobie stronę ale nie wiem o czym to praca od d… strony 8) najpierw jest pomysł a potem wykonanie a nie na odwrót
Stronę powinno się robić o tematyce takiej, na której sie najbardziej znasz. Wiadomo, że weterynarz nie napisze strony z tutorialami do photoshopa ;).
proponuje załóż sobie bloga i pisz na nim co chcesz
ja zawsze chciałem owtorzyć stronę ale nigdy nie wychodziło wiec założyłem fora i sobie radzą nieźle
i założyłem również bloga żeby pisać o wszystkim i o niczym
a o czym te fora? też “ło nicym”?
bo sam bym zrobil stronke, tylko ze mi pomyslow zabralko na kolejną
i tak mimo wieloletniego doswiadczenia w webmastece i małej nadziei na znaleznienie ciekawego pomyslu przegladam podobne tematy
To jest prawdziwa zmora, ja niewiem co dodawać do mojego programu bo pomysłów mi brak, a to jest dopiero wesia alpha. Ja proponuje serwis z otwartymi FAQ, coś podobnego do wikipedji tylko że nie encyklopedia tylko odpowiedzi na rórzne pytania.