taaaa, nie ma to jak drwić z pomysłów - lepiej se poczytajcie netykietę -> link :twisted:
Wiec na początku zajmujemy sie pisaniem scenariusza :P. No więc mamy 2 bohaterów teraz trzeba jeszcze fabuły
Złączono Posta : 28.10.2005 (Pią) 15:51
Ma ktoś jakieś pomysły?
Fabuła zeswatać Jasia z
Małgosią oczywiście mają być poziomy trudności, możliwość save, a jak dobrze pójdzie to powstanie gra swatanie 2 polegająca na wychowaniu dzieci Jasia i Małgosi i też zeswatanie ich i tak w kólko, aż konstruktorzy nie pomrą :lol:
troche to banalne :-x a reszta co o tym sądzi?
Wiem to był żart;]
Ile masz lat?
OT
a co twoje pytanie ma do tematu ? :x
uważasz ,że np. jest za młody na programistę gier ?
mało mam lat tylko 15
Złączono Posta : 28.10.2005 (Pią) 16:32
Bunio ma racje
No własnie widac ze masz koło 14 lat… :twisted:
no i co z tego ? ty ile masz? w moim wieku jest sie bardziej spostrzegawczym i szybciej sie uczy niż będąc juz dorosłym
Tu chodzi o to, żę prześpisz się i ten pomysł przestanie Ci sięwydawać fajny A zastąpi go inny jeszcze “lepszy”
Możliwe ale ja się już przespałem i jeszcze mi ten pomysł n ie wyszedł z głowy
Bądź cierpliwy 8) :lol:
Jedno mnie zastanawia.
Zaczeliśmy już 3 stronę tego tematu a nawet nie wiemy jaki kuba-000 ma pomysł.Jeślij jest on taki dobry to napisz nam go tutaj .
PS.Bohaterów już masz.
No jak nie wiemy kuba chce zrobić jakas gre… :hahaha:
Gierka zapewne ma być 3D na własnym silniku graficznym? :clever: A i należy jeszcze dodać ze kuba w pierwszym poście napisał gierek czyli na jednej sie nie skończy…
Widząc wasze nastawienie wole juz skończyć ten pomysł.
Jak trzeba coś zrobić to tylko krytykować umiecie nic innego no cóż tak już jest :?
Aby skocznyc gre, to trzeba naprawde duzo umiec, cierpliwosc tez by sie przydala.
OOOOOOOO WYPRASZAM SOBIE :-x
A kto ci zrobił pięknego bohatera(Ja ) a kto ci zrobić śliczną bohaterke (równie śliczny Monczkin
).Więc nie tragizuj tak a zabierz się do wykonywania swojego projetku(jeśli go w ogóle masz)
Zniechęciliście mnie
Jaki ty biedny, wpadłes na taki genialny pomysł a nikt nie chce ci pomagać… :hahaha: Wiesz ile Valve zajeło zrobienie HL2? Zaczeli po wypuszczeniu HL1 czyli około 1998 roku, a o ile dobrze pamietam HL2 wyszedł w 2004 roku! I gra zajmowal sie sztab (nie 15 latków bez zadnej szkoły) profesionalnych grafików 3D i 2D, maperów i programistów, a ty chcesz se od tak zrobić gre nic nie umiejac?
Nawet zapewne nie wiesz jak sie za to zabrać, to nie jest rysowanie w Paint na lekcji Informatyki w Gimnazium.