Ponawiam prośbę prawdopodobnie wirus blokada antywirusa

Witam, od 2 dni nie potrafię uruchomić Dr.Web CurIt. Za każdym razem gdy chcę go uruchomić wyświetla się okienko z napisem WinRAR self-extraction archive, w którym są wyszczególnione pliki z końcówką dll, a dwa z nich wyszczególnione - Cannot open dwebio32.dll oraz Cannot open dwebllio32.dll Jest jeszcze wpis (chyba Lokalizacji tych wpisów)- C:\Document~1\Lech\USTAW~1\Temp\RarSFX0- liczba na końcu się zmieniała

Przeskanowałem komputer VundoFix, ale nic nie znalazł. Usunięcie antywira i ponowna jego instalacja nie pomaga

Bardzo proszę o pomoc

podaję logi z ComboFix

log z ComboFix

http://wklej.org/id/0cfc224968

log z HijackThis

http://wklej.org/id/9c5c1e07dc

Będę wdzięczny za pomoc arapo

Ponieważ nie było odpowiedzi preskanowałem Kaspersky Online Scanner- nic nie wykrył

Pliki otwierają się z opóźnieniem. Internet działa sprawnie. Proszę sprawdźcie moje logi

W logach nic niewidzę

Wielkie dzięki @huber2t za odpowiedź

Może ktoś podpowie jak rozwikłać problem z uruchamianiem Dr.Web. nigdzie nie mogę doszukać się podpowiedzi jak ten problem rozgryźć.

A jaki masz probelm z uruchamianiem Dr.Web

Dr.Web CurIt. Za każdym razem gdy chcę go uruchomić wyświetla się okienko z napisem “Erros encountered while perfoming the operation. Look ot the information windows for more datails” Jak potwiedzam OK to pokazuje sie okno z WinRAR self-extraction archive, w którym są wyszczególnione pliki z końcówką dll, dwa, a niekidy trzy z nich są wyszczególnione (pogrubione) tj. - Cannot open dwebio32.dll oraz Cannot open dwebllio32.dll Jest jeszcze wpis (Destination folder)- C:\Document~1\Lech\USTAW~1\Temp\RarSFX0_start.exe ( liczba na końcu się zmieniała tzn.SFX0, SFX1, SFX2)gdy chciałem ten wpis usunąć. W edytorze rejestru jako TYP - REG_SZ w danych- AutoRun

Próbowałem usunąć ten wpis ale nic to nie pomaga i powraca ten sam opis.

Nigdy jeszcze nie miałem takiego problemu z tym programem.

Spróbuj go przeinstalować

Zastosuj się do tego Tematu i zmień tytuł tematu na konkretny inaczej KOSZ

Pozdrawiam Gutek2222