Mam problem! Pobieranie nie startuje! Klikam i klikam Download i nic się nie dzieje!
A nie, wybaczcie, link jest na reklamie.
Pośpieszyłem się, nie poczekałem aż to się pojawi i wczytałem ten plik, program się zawiesił i musiałem go resetować i teraz czekam i czekam i nic się nie dzieje. Co mam robić? Telefon już jest w Download Mode!
Zrobiem już normalnie i dalej na ODINie nic się nie dzieje. Ile ja będę tak czekał?!
Dlaczego ten COM się nie ładuje?! Czekam 30 minut!
Wyłączyłem w Windowsie cyfrowe podpisywanie sterowników, bo gdy chciałem podpiąć pada PS3 i włączyć DS3 Tools Windows kazał mi zainstalować NET FrameWork 3.5, co zakończyło się powodzeniem. Czy to dlatego, że wyłączyłem podpisywanie sterowników?
Ja wgrywałem CM 10.2 na Odinie 3.07 a teraz używam 3.11. Może powinienem użyć starszego Odina?
Czy powinienem usunąć z telefonu CM 10.2 i TWRP Recovery?
Nawet na Odinie 3.07 nie chce się ładować!
Chwila! Czy potrzebuję sterownika USB?
Dowiedziałem się że muszę pobrać sterowniki USB
Jednak wgranie sterowników pomogło. Tylko że na stronie SamMobile pisze: “Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin”. No i właśnie ten niebieski już jest. Czyli mogę już wgrywać?
Instaluje się. Wszystko jest OK.
Mam pytanie: Mogę po instalacji i po tym jak już spersonalizuję telefon usunąć Recovery i CMa?
Teraz mam za to problem inny. Logo Samsunga mi się wyswietla od 30 minut.
Czy to dlatego że odpiąłem telefon od kabla USB po wgraniu systemu?
Telefon mi się nagrzał przez te pół godziny. Jest bardzo gorący! Co się dzieje!