Port-usb-nie-wykrywa-urzadzenia


(Rodziakp) #1

Witam. wiem ze powiele własnie ten watek ale no aprawde nie wiem co jeszcze moze byc z tym moim kompem. chodzi o Usb tak od razu przestały mi działa trzy porty , jak włoze pendriva to lampeczka a nim mruga . w wyswietla sie chmurka z komunikatem o awarii, tylko ze raz na jakis czas (żadko) niektorego pena pdczyta ;/ i nie iem co jest , sterowniki do płyty pobrałem najnowsze , zaisntalowałem i nic ( moja płyta to Asus m2n-mx) drivery rózne inne tez nie pomogły ;/ doradzcie ;/ system mój to win XP prof.


(mordesku) #2

radzę sprawdzić czy nic nie ma w portach albo czy nie robi się zwarcie.


(Rodziakp) #3

tzn jak moge to sparwdzić ?? bo ja prawie ze zielony jestem jesli o to chodzi, tzn chodzi mi o to zwarcie :slight_smile:


(fiesta) #4

przem0 , proszę nazwać temat konkretnie (mówiący o zasadniczym problemie).

Zignorowanie prośby wątek :arrow: Śmietnik


(Longhorn2009) #5

A po podłączeniu są jakieś żółte pytajniki w menadżerze urządzeń?


(Danielm86) #6

przem0 , zastosuj się

port-usb-nie-wykrywa-urzadzenia-t335022.html


(Rodziakp) #7

no wiec zrobiłem to co tu wyżej było i nadal nic ;/ nawet teraz jak podłacze pena pod usb to jakies dzwięki w glosnikach słychac ;/ i to są tylko porty z przodu kompa i jeden z tyłu, no i pytajniki są ,


(Kuczkowiak) #8

PPM na te urządzenia w menedżerze urządzeń wejdź we właściwości i spisz dokładnie kod błędu i informacje jaka tam jest.


(Szymon606) #9

Może to problem z penem a nie z portami?